aynennyanlış yazmıısımmm nasıl peki kaç hafta uyguladınnn farklılık oldumu tatlımm
bende yaptıryorum canım 3seansım bitti bile incelme oluyor tabi benim paketin içinde 8seans kevitasyon 8seans powerplate yani lenf franaj 8seansta badimiks var toplam 750 tl sizinkilerin fiyatı nedir benim ama bol su içmek gerekiyor sporda yapmal ve birde diyete sadık kalcaksın
bende yaptıryorum canım 3seansım bitti bile incelme oluyor tabi benim paketin içinde 8seans kevitasyon 8seans powerplate yani lenf franaj 8seansta badimiks var toplam 750 tl sizinkilerin fiyatı nedir benim ama bol su içmek gerekiyor sporda yapmal ve birde diyete sadık kalcaksın
kaç dk uyguladııı tatlım ? merak ettimBi yanlışı düzeltmek istiyorum power plate ile lenf drenaj aynı şey değil canım ben ikisini de ayrı ayrı yaptırdım ondan biliyorum...
Tek seans 3ünden de yaptırdım 2 cm inceldim hemen seans sonunda
Ama çok pahalı uygulamalar ben sırf meraktan gittim bi de indirim yakalamıştım yoksa olmazdı belki de
kızlar merhaba bende pasif jimnastik yaptırcam ama hem canım acır die korkuom hemde faydası olurmu göbeğe basene emin değilim yaptıran varmı yardım edin:)
Aynen ben de böyle bi uygulamadan geçtim kızlar6 sene cilt bakımı bölümü okudum. hoş gerçi şuan bölümümü sevmiyorum ama çalıştığım zamanlarda kavitasyon vs. çok yaptığım oldu. ben kavitasyonu pek önermiyorum. neden? vücutta çok çabuk incelme oluyor evet ama kendinizde dikkat etmelisiniz etmediğiniz takdirde küçülen yağ hücreleriniz büyür :/
bana göre iyi olanı vakum sistemi. uzun sürüyor ama kalıcı hemde selülitleriniz azalıyor
benim eski çalıştığım yerde program şeklinde yapıyorduk oda şöyle oluyordu
kavitasyon
sonrasında lenf drenaj ( kavitasyon da hücre içinde ki sıvı lenf kanallarına gönderilir.lenf drenaja girdiğinizdede lenf kanallarınızda olan sıvıları vücudunuzdan çok çabuk atmanıza neden olur. ayrıca ödemin atılmasındada büyük yararı vardır.
en son powerplate evetttttttt o sık titreşimleri adeta beyninizde hissediyosunuz o kadar güçlü bişi.o aletin üstünde 1 dk o kadar zor geçiyo kionunda amacı metobolizmayı hızlandırmak
kaç dk uyguladııı tatlım ? merak ettimben ölçmedim ama değişikik yoktur bence kendimdee bakalım işte başka yere bakıcam
madem bu bölümü okudun arkadasım bende soarayım sana bende öle bir pakete yazıldım 1 seans kavitasyon yapıldı fakat karın bölegem doğumdan ötürü yumusadugu için bana soğuk ranyo frekansını önerdiler ütü görevi yapıyormus ve sıklıastıryormus 3 seans bundan yaptırdım catlaklarım bile ütülenmiş gibi durdu evet topluyor ama kilo verdirmiyor oradaki bayanlar 1 ayda 10kiloya kadar verilir demişlerdi fakat ben anca 5 kilo verdim sayılır sence soğuk ranyo frekansı iyimidir kavitasyondan farkı nedir hangidi daha iyi sonuc veriri birde power plate ve pasif cimlastik badimiks tam olarak vvücüda nel gibi etkileri var bunları merak ediyorum simdiden teskkür ederim6 sene cilt bakımı bölümü okudum. hoş gerçi şuan bölümümü sevmiyorum ama çalıştığım zamanlarda kavitasyon vs. çok yaptığım oldu. ben kavitasyonu pek önermiyorum. neden? vücutta çok çabuk incelme oluyor evet ama kendinizde dikkat etmelisiniz etmediğiniz takdirde küçülen yağ hücreleriniz büyür :/
bana göre iyi olanı vakum sistemi. uzun sürüyor ama kalıcı hemde selülitleriniz azalıyor
benim eski çalıştığım yerde program şeklinde yapıyorduk oda şöyle oluyordu
kavitasyon
sonrasında lenf drenaj ( kavitasyon da hücre içinde ki sıvı lenf kanallarına gönderilir.lenf drenaja girdiğinizdede lenf kanallarınızda olan sıvıları vücudunuzdan çok çabuk atmanıza neden olur. ayrıca ödemin atılmasındada büyük yararı vardır.
en son powerplate evetttttttt o sık titreşimleri adeta beyninizde hissediyosunuz o kadar güçlü bişi.o aletin üstünde 1 dk o kadar zor geçiyo kionunda amacı metobolizmayı hızlandırmak
Aynen ben de böyle bi uygulamadan geçtim kızlar
Ve de aynen çatlak_kemik arkadaşın dediği gibi vakumu çok önerdiler bana uygulamayı yapanlar..
Yan tarafımda bi bayana yapılıyordu resmen ütü gibi bişeyle vakumla çektiriyorlardı ilgnç yöntemler var valla insan hayran kalıyor teknolojiye
Ya 20şer dakika falandı herhalde ortalama canım yaa...
Kavitasyondan ziyade ben lenf direnajla power plate uygulamasına bayıldımmmm
Çok rahatlatıcı ama bana göre pahalı ben o paraya gider sağlıklısından ürün kullanır incelirim zaten
Tabi bu benim kendi görüşümm
madem bu bölümü okudun arkadasım bende soarayım sana bende öle bir pakete yazıldım 1 seans kavitasyon yapıldı fakat karın bölegem doğumdan ötürü yumusadugu için bana soğuk ranyo frekansını önerdiler ütü görevi yapıyormus ve sıklıastıryormus 3 seans bundan yaptırdım catlaklarım bile ütülenmiş gibi durdu evet topluyor ama kilo verdirmiyor oradaki bayanlar 1 ayda 10kiloya kadar verilir demişlerdi fakat ben anca 5 kilo verdim sayılır sence soğuk ranyo frekansı iyimidir kavitasyondan farkı nedir hangidi daha iyi sonuc veriri birde power plate ve pasif cimlastik badimiks tam olarak vvücüda nel gibi etkileri var bunları merak ediyorum simdiden teskkür ederim
bayılıyodum onu yaparken çok eğlenceli :) onun 2 çeşidi var 1 tanesinde çorap gibi incecik bedeninizi saran bişi giydiriyolar. bu artık pek kullanılan bişi değil morartma riski çok :/ bnm kullandığım vücuda sıvı vazelin sürülerek yapılıyodu
aslında haklısın banada pek mantıklı gelmiyo çok fazla ödemek :)) şöylede bi durum var. her ne kadar cihazla incelsenizde yine dikkat edeceksiniz yine dikkat edeceksiniz değişen bi durum yok :) diyet+egzersizle çok güzel sonuçlar alınıyor ancak bu iki önemli unsuruda zaten günlük hayatınızda yaptığınız taktirde zayıflayacaksınız. cihaz sadece bu süreci hızlandırıyo
bu arada merak ettim ankda mısınız? :)
bayılıyodum onu yaparken çok eğlenceli :) onun 2 çeşidi var 1 tanesinde çorap gibi incecik bedeninizi saran bişi giydiriyolar. bu artık pek kullanılan bişi değil morartma riski çok :/ bnm kullandığım vücuda sıvı vazelin sürülerek yapılıyodu
aslında haklısın banada pek mantıklı gelmiyo çok fazla ödemek :)) şöylede bi durum var. her ne kadar cihazla incelsenizde yine dikkat edeceksiniz yine dikkat edeceksiniz değişen bi durum yok :) diyet+egzersizle çok güzel sonuçlar alınıyor ancak bu iki önemli unsuruda zaten günlük hayatınızda yaptığınız taktirde zayıflayacaksınız. cihaz sadece bu süreci hızlandırıyo
bu arada merak ettim ankda mısınız? :)
benim kullandığım kavitasyon çeşidi ses dalgası olandı. 4 başlığı var. bişi hissetmiyosunuz ancak yağ hücrelerinin çok yoğun olduğu bölgelerde şiddetli cızırdama sesleri çıkıyo tabi bu sesi en çok yaptıran hissediyor sanki beyninizin içindeymiş gibi :) bahsettiğiniz kavitasyon çeşidide arkadaşlarımın çalıştığı yerde vardı. iyimidir sorusu tartışılır çünkü gerek vücut yapısı farklılığı,gerek yapan kişinin profosyonelliği,kullanılan zaman ve sizin azminiz etkileyen faktörler arasında.
mesela piyasada çok ucuza kavitasyon yapan yerler var. bu kadar ucuz yapılmasının sebebi süresinin az olması e buda pek etki etmiyo açıkçası. ve 1 ayda 10 kilo vermek mümkün değil. ki verilse bile çok zararlı.vücudun işleyen bi sistemi var ve siz ona dışardan müdahale ediyorsunuz bu durumda bu denge altüst olur.(10 kg verildiğinde). düşünsenize uzun zamandır kilo problemi yaşıyosunuz. kavitasyona başladınız. vücut daha önce karşılaşmadığı bu işleme adapte olmaya çalışır. ilk seansta atıyorum 10 cm inceldiyseniz diğer seanslarda bu oran düşer 5 cm vs. nedenide vücudun su toplaması. eğer bi insan ayda 10 kilo veriyosa bunun çoğunluğu ödemin dışarı atılmasıdır. başka şekilde açıklanamaz. bide bölgesel olarak ölçümler alındığı için seans sonunda 20 cm inceldiniz şeklinde mucize yaratmaya çalışıyor bi çok kişi ama bu 20 cm aslında tüm bölgelerin toplamı. çok detaylı yazdım sanırım :/
diğer sorunuza geleyim. doğumdan sonra yumuşama varsa çok esnektir bunun toparlanması pasif jimnastikle yapılmalı çünkü. pasif jimnastikte pedler kasların üzerine yerleştirilir ve sizin yönlendirmeleriniz(akım şiddeti) doğrultusunda elektrik akımı verilir buda kasları çalıştırarak toparlanma vesıkı bi görünüm kazandırır. o akımın hissinide şu şekilde tarif edebilirim :) ilk akımda sıkıp ikinci akımda buruyolarmış gibi bişi oluyo :) gıdıklanma hisside olabiliyo. bu işlem 45 dk sürer. bence ne vakumlu sistemi nede kavitasyonu tercih edein. önce vücut toparlansın. sonra şikayetiniz devam ederse diğer yöntemlere başvurursunuz. aksi taktirde zaman kaybı +para kaybı ve istediğinizi elde edememe gibi bi durum söz konusu.
ennn önemli şeyi yazmayı unutmuşum boll bolll su içmeniz lgerekiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?