Kavga sesleriyle uyandirip duran komsu ve uste cirkeflik yapmalariu

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
Arkadaşlar gerçekten insanlar artik beni sasirtamaz desemde hala daha sasirtabiliyorlar. Öncelikle nasil bi karsi komsum var ona kisaca deyinmek istiyorum.
Ben burada 2 senedir oturuyorum, kizim ve ben.. kiraciyim. Tasindigimizda karşı komşu yani (teyze diyebilirim annem yaşında vardır aşağı yukari) ne hosgeldiniz ne hayırlı olsun dedi. Garip geldi bana ama herkes kendine yakisani yapar dedim ve gördükçe iyi günler diye selamimi verdim. Bir gün amca ile yani teyzenin esi asansorde denk geldik. Aynı Katta asansorden inince komsu oldugumuzu anladik oyke samimi bir an oldu güldük iki cumle laf ettik falan sonra kadında normal selam vermeye başladı. Herhalde zararsiz oldugumuzu anladi.
Aslında kadin yabani biri de degil geleni gideni olurdu pandemi oncesi arada hep ama garip iste bekarım diyemi onyargiliydi bilmiyorum açıkçası. Neyse pandemi başladı ve online egitim var biliyorsunuz. Son bir kac aydır her sabah gelini cocugu ile geliyor yani komsunun torununu getiriyor. Ama kendide hemen gitmiyor.. bi iki saat burada.. bundan 2 buçuk ay önce bagiris sesleriyle uyanmaya başladım ara ara saat 10 10 buçuk gibi. Benim yatak odam onların salonuyla bitisik. Torunu (tahminen 8-9 yaslarinda) ve gelininin sesleriyle ama öyle böyle değil.. İlk basta cocugun bagirisi cok oluyordu. Allah sabir versin diyordum. Bu yuzdende sikayet etmek ve onları utandirmak istemedim. Zaten 10 10 bucukta erken saat sayilmaz hakliykrn haksız olmayayim dedim. Cunku az çok nasik insan olduklarini çözdum. Neyse sonra bir iki saat 8 de ertesi gün 9 da bagiris sesleriyle uyandirdilar. Sonra kapida karşılaştık çok kibarca utandirmadan rica ettim. Uyanıyorum sesleriyle dedim. Gelini öylemi tmm dikkat ederiz dedi. Neyse Sonra karşı komşu zil basti.. o ses bizden gelmiyor sabah bi tek ben ve torunum oluyoruz dedi. Bende koskoca kadin neden yalan soylesin diye düşündüm. Cunku cok inandiriciydi ust komsular onlar dedi. Diger Ust komsuya yani 3. Kattaki komsuya ciktim oda benim üstümdeki yani 4. Kattaki dedi. Şaka gibi.. yani 4. Kattaki sesliymis ama 2. Kata kadar onların sesi gelmez diye düşündüm ve gozlemlemeye başladım
mesela ses gelince karşı komsunin torunu ve gelininin ayakkabisi varmi ona bakıyorum vs ki o kadar belliki direk bitisik duvardan ses geldigi..neyse düşündüm direk yoneticiye soylemeli bir daha oldugunda.. İlk etapta etik bulmqdigim için kendim rica etmek istemistim ama onlar kabul yerine baskasini sucladilar. Neyse bur gün yine ses oldu erken saatte bagris cagris cingene gibi tabiri caizse. Duvar vurdum. Gelini de kızına diyor insanlar artik duvar vuruyir bak diye. Oysaki kendi çocuktan daha cok bagiriyirdu ilk basta kızın sesi daha cok tu ama. Neyse biraz ceki düzen verdiler yine kendilerine taaki bugun sabah 9 a kadar. Nasıl bagiriyorlar uyandım resmen. Ve anlık bağırma değil bunlar 5 10 dk en az suruyor. Kalktim gec yatmıştım yinede sinirden kalktim yataktan. Neyse sonra yönetici ablayi aradım. Oldugu gibi anlattim
Tmm dedi söylerim dedi
Cicuk küçükte gelini cok bagiriyordur dedi evet dedim. Birde ben pandemi başladığından beri ayakkabilarimizi karton koydum. Kapi esigime. Kimseyi rahatsiz etmeyen yer. Ayakkabilari iceri almayın deniliyor ya pandemiden dolayi. O yuzden karton icine koyuyorduk am gayet derli toplu
Bunu sikayet etmişler 🤦‍♀️😒😄. Yönetici o kimseyi rahatsiz edecek bir sey degil diye ben sana soylemedim bile dedi sagolsin. Ki kendilerinin ayakabilari daginik bi sekilde kapi önünde durur
Bazen cop cikartirlar hatta ben bazen aşağı inerken alır atarim coplerini. Yani böyle insanlar benim derli toplu içinde ki ayakkabilarin bile gozukmedigi kartonumu sikayet etmişler 🤦‍♀️😄

neyse Yönetici ablada Demekki sen onlara oyle deyince söylediler kartonu bana dedi kadin. Yani şu cirkeflige bakarmisiniz. Hem defalarca bagiris cahris uyandirip söyleyin ce inkar edip baskasini suclayin birde beni saçma sapan bir seyden sikayet edin
Aldim kartonlari iceri koz vermemek adına. Yönetici de bosber sen al iceri bende bugun soyliyeyim onlara ses durumunu dedi.
Simdi görünce slm vermek istemiyorum zaten en fazla iyi günler vs diyorduk gulumseyrtek tabii
Gerginligi sevmem ama bu terbiyesizligede göz mü yumayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
göz yumulacak bir durum yok, şikayet etmişsiniz yönetici gereğini yapar yapmazsa eğer saat 10’dan önce yaptıkları ses için polis çağırırsınız.
Bende düşündüm ama kiraciyim. Bugun cirkefkik yapip kapi esigimdeki zararsiz kartonu sikayet edenler bir kaç komsuyu kandirip imza toplarlarsa vs diyede düşünüyorum cunku başkalarına camur ve iftira atma huylarini gördüm az çok.

Allah yardımcınız olsun, çirkef komşu kadar çok az şey insanı çıldırtır. Benim alt komşu da gece yarısından sonra bile bağırış çağırış küfürler eder bebeğim uyanacak diye strese giriyorum.

Ben de kiracıyım ama sürekli olmadığı için sabrediyorum eğer sizde sürekli oluyorsa kiracı falan takmayın sesinizi çıkarın. Siz sustukça azıtırlar çünkü.

Yeni gelen komşuya hoşgeldiniz dememiş olması bana tuhaf gelmedi. Herkes komşuculuk oynamak istemeyebilir.

Diğer olayda yapacağınız bir şey kalmamış artık. Şikayet etmişsiniz . Polis çağırırsanız olay daha saçma bir boyuta dönecek gibi duruyor

Bizim sitede sabah 9 dan sonra tadilat, süpürge sesi falan serbest böyle yazılı bir kural var hatta. Dikkat etmek isteyen o kadar erken vakitte sesli bir şey yapmıyor. Ama dikkat etmeyeni de kibarca uyarmaktan başka şansımız kalmıyor.

Karşı dairemde oturan k.şar öğrenciler
Dün bağıra çağıra seks yaptılar.
Duvara vurdum 3 kez ses kesildi.
Bir de beni dusunun

Ev kendi evimiz.
Karşı daire eşyalı. Doğal olarak giren çıkan normal aile olmaz.
Yeni taşındılar . Bardağın taşmasını bekliyorum şikayet etmek icin

Allah yardımcınız olsun, çirkef komşu kadar çok az şey insanı çıldırtır. Benim alt komşu da gece yarısından sonra bile bağırış çağırış küfürler eder bebeğim uyanacak diye strese giriyorum.

Ben de kiracıyım ama sürekli olmadığı için sabrediyorum eğer sizde sürekli oluyorsa kiracı falan takmayın sesinizi çıkarın. Siz sustukça azıtırlar çünkü.
Sizede Allah sabir versin gerçekten çok sinir boxucu ve Sabri tasiran bi durum. Arada oluyor hep. Bazen gec yatinca insallah sabah erkenden bagris sesleriyle uyanmaya diye yatiyorum dusunun artik
En son artik slm vermedim gelinine.. duvar vurdum ya.. ondan once rica ettim hala devam duvar vurmami gerektirwcek kadar bagrismalarina devam etmelerini kabul edemedim.. tam asansorden çıkmışti goz göze geldik. Teyzenin sesi çıkmıyor diye ona sinirli değildim yinede ama sikayeti muhtemelen burada oturan kisi olarak teyze yapmistir. Kaldiki goz göre göre yalan konuştu. Pes ya ne insanlar var
Hakkim helal değil benim böyle insanlara. Sizede çok üzüldüm.

Yeni gelen komşuya hoşgeldiniz dememiş olması bana tuhaf gelmedi. Herkes komşuculuk oynamak istemeyebilir.

Diğer olayda yapacağınız bir şey kalmamış artık. Şikayet etmişsiniz . Polis çağırırsanız olay daha saçma bir boyuta dönecek gibi duruyor

Bizim sitede sabah 9 dan sonra tadilat, süpürge sesi falan serbest böyle yazılı bir kural var hatta. Dikkat etmek isteyen o kadar erken vakitte sesli bir şey yapmıyor. Ama dikkat etmeyeni de kibarca uyarmaktan başka şansımız kalmıyor.
Yok bende sevmem komsuculuk yapmayı insanları tanimadan etmeden. Ama ben nezaketen de olsa bi hayırlı olsun dememelerine şaşırdım
Zaten onu sorun etsem kendim slm vermezdim. Dediginiz gibi polis olmaz. Insallah bir daha olmaz valla temennim bu. Belki ders olur utanirlarmi bilmem ama...

Bir de beni dusunun

Ev kendi evimiz.
Ufff cok Berbat bi durum. 🤦‍♀️🙈
Siz ev sahibisiniz. Giderse onlar gidecek

Bir de beni dusunun

Ev kendi evimiz.
Kaşar ne demek ya?
Haklıyken üslubunuzla haksız duruma düşüyorsunuz.

Kaşar ne demek ya?
Haklıyken üslubunuzla haksız duruma düşüyorsunuz.
Evet, öyle. Cunku eve giren çıkan erkeğin haddi hesabı yok. Bagıra çağıra seks yapılıyor. Edep haya hicbir şey yok.
Gece saat 3 de çığlıklar, ağlamalar...
Başka bir adı mi var?
Ve sahte duyar kasmayın!!

Kendi kendilerine ses çıkarmadan istediği b.ku yesinler bana ne! Ama toplum içinde yaşıyorsanız biraz dikkat etmelisiniz!

Bir de beni dusunun

Ev kendi evimiz.
Ben olsam direk polisi arardım şu eşyalı kiralık evlerden gına geldi resmen fuhus yuvası

Ben olsam direk polisi arardım şu eşyalı kiralık evlerden gına geldi resmen fuhus yuvası
O da yakındır zaten. Beni ilgilendirmez diye ses çıkarmıyorum ama,

Dün baktim bir ses geliyor anlayamadım önce. Cocugun odasına gittim ve yan daireden çığlıklarla karışık seks sesleri. Delirdim resmen.
Duvara vurdum 3 kez kesildi ses. Bardağın taşmasına az kaldı zaten

Son düzenleme:
kavganın içeriği ne

yani gelin neden her gün kv ye geliyor

online eğitimse evinde net yok kv de ye mi geliyor

yoksa çocuk ders yapmak istemiyor da iki kadın evde ona ders çalış diye mi bağırıyor

sesleri çok geliyor da ne diyorlar

mesela ben derse girmeyeceğim diye ağlayan bir çocuk hayır o derse girmek zorundasın diye bağıran bir anne mi var

ya da ben kahvaltı etmeyeceğim mi diyor

kavga edilir de kavganın bir konusu olur

Ufff cok Berbat bi durum. 🤦‍♀️🙈
Siz ev sahibisiniz. Giderse onlar gidecek
İranlılar bir de
Kendi memleketlerinde hicbir şey yapamazlar.
Gelirler Türkiye de en edepsiz insanlar olurlar.
Edepsiz diyorum ama gerçekten aşırı edepsızler. Mesela kargocu geliyor
Bunlar kapıyı dans ederek acıyor.
Bu yüzden edepsızler zaten!

İranlılar bir de
Kendi memleketlerinde hicbir şey yapamazlar.
Gelirler Türkiye de en edepsiz insanlar olurlar.
Edepsiz diyorum ama gerçekten aşırı edepsızler. Mesela kargocu geliyor
Bunlar kapıyı dans ederek acıyor.
Bu yüzden edepsızler zaten!

yeni taşınmışlar ama ülkelerini, kargocuya nasıl kapı açtıklarını dahi irdelemişsiniz

yani 8 yıldır aynı dairede oturuyorum komşunun kapısına kargocu gelince nasıl açıyor hiç bakmadım da

yeni taşınmışlar ama ülkelerini, kargocuya nasıl kapı açtıklarını dahi irdelemişsiniz

yani 8 yıldır aynı dairede oturuyorum komşunun kapısına kargocu gelince nasıl açıyor hiç bakmadım da
Yeni dedigim 4 ay oldu, yeni degil mi 4 ay?

Bakıcam tabii ki karşımda kimler oturuyor diye. küçük bir site, her sey dipdibe, her sey duyuluyor.

Bu arada site yönetimiyiz
bırakın da bilelim neyın ne olduğunu biraz.
Komşulardan şikayet geliyor, ev sahibinden bilgi gelıyor :KK66:
Yoksa ben nerden bileyim nerden geldiklerini!

Yeni dedigim 4 ay oldu, yeni degil mi 4 ay?

Bakıcam tabii ki karşımda kimler oturuyor diye. küçük bir site, her sey dipdibe, her sey duyuluyor.

Bu arada site yönetimiyiz
bırakın da bilelim neyın ne olduğunu biraz.
Komşulardan şikayet geliyor, ev sahibinden bilgi gelıyor :KK66:
Yoksa ben nerden bileyim nerden geldiklerini!

ben de bunları bilmiyorum ama yine de komşunun kapısı çalınca kim gelmiş diye bakmanızı, kargocuya kapıyı dans ederek açıyorlar diye gözetlemenizi haklı çıkarmaz

bu arada karşınızda kimler oturuyor diye bakma hakkınızın dayanağı ne, evi eşyalı kiraya veriyor, buraya zaten düzgün birileri gelmez diye araştırmışsınız bence

Uyarmakla, konuşmakla yada şikayet etmekle olmuyor.
Bu yaşa kadar öğrenemedikleri adabı muaşeret kurallarını bundan sonra hiç öğrenemiyorlar.
Toplu yaşam, medeni insan davranışı nedir bilmiyorlar.
Bizim apartmanda da var. Onların yerine ben toplu yaşam alanlarından kaçıp müstakil eve geçeceğim.
Çünkü işin sonu kavga, bela böyleleriyle allah korusun.
Bizim komşu da ailece yangın merdiveninde yaşıyor.
Yaz kış yangın merdivenin kapısı ardına kadar açık.
Şezlong koymuşlar oraya, gece yarılarına kadar ordalar. bağıra çağıra kendi aralarında konuşuyorlar yetmiyor tekseler görüntülü telefon konuşması yapıp ortalığı inletiyorlar.

Şimdi bu insanlara ne diyeyim de neyi anlamalarını bekleyeyim? iflah ve de ıslah olmazlar.

X