Kavga esnasında cinsellik

Ayrıca nicki görmeden limoncu sandım arkadaşı
Bak mesela o yazsaydı bunu yana yakıla çözüm arardık neden çünkü eniştenin huyunu öğrendik :KK53:

Adamın fantazya dünyası baya geniş :KK14:

Yalnız bir çok insan kavga sonrasinda sevismeyi çok zevkli bulur.cekici geliyo demek ki.

ooooooooooooo ben gelene kadar millet yazmış çizmiş zevki kalmadı ya ben gidiyom

Sana fiziksel ya da ruhsal bir şiddet uygulamıyorsa bence sorun yok
Bazen hafif sertlik iyidir, o da biraz öfkeli anlarda oluyor ancak eşini tanıyan sensin
Sana keyif mi veriyor yoksa cezalandırma tarzında mı yapıyor bunu ayırman gerek
Seni rencide edici ya da zarar verici hareketleri varsa ya da sinirliyim deyip normalde yapmadığı şeylere ruhsat arıyorsa uzlaşmanız için bir uzman yardımı gerekir

o zaman pro üye olup konuyu cinsellik bölümüne açacak:KK53:

Benim fake olmadığımın garantisi var mı mesela, proyum diye ne desem doğru mu

Valla tek derdim bu olsa her sabah kalkar 7 göbek,5 takla atar devamlı da Allaha şükrederim
Burda konu bile açmam

Sen açmazsın bu kız açmış
Benim anlamadığım konu fake dedikten sonra yazmaya devam etmek

İlişkiden sonra nasıl davranıyor eşiniz peki ?

İstemiyorsanız, bu durum hoşunuza gitmiyorsa kesinlikle izin vermeyin.

Bu konuda yardım alması gerekiyor bence de nasıl ikna edeceksiniz ?

Kızlar konu sahibi sahte değilim diyor neden hala işi geyiğe vuruyorsunuz?

Konu sahibi sırf sevişmek için kavga çıkarmıyor ya da sevisirken seni zorlayıp canını yakmıyorsa çok sorun gibi gelmedi bana.cunku gercekten kavga sonrasi seksi bir cok insan zevkli bulur.

seni rahatsız eden kavgaların sonuçlanmadan hep birliktelikle mi bitmesi yoksa esinin zorlayıcı davranışı mi?

Valla tek derdim bu olsa her sabah kalkar 7 göbek,5 takla atar devamlı da Allaha şükrederim
Burda konu bile açmam

İşin içeriğini bilmeden bence böyle söylemeyin.
Eğer kadın istemiyorsa ve kadın devre dışı bırakılıyorsa , ona en kızdığı en kırıldığı zamanda adam bunu yapıyorsa hayat çekilmez olur.

Eğer kadın istemiyorsa ve kadın devre dışı bırakılıyorsa , ona en kızdığı en kırıldığı zamanda adam bunu yapıyorsa hayat çekilmez olur.

2.yorumumda yazmıştım sorun konuşamamak ya da adamın ses için sürekli kavga çıkarma gayreti de fena olur

Bazı insanlar sert sever belki o şekilde davrandığı zaman erkeklik gururunu okşuyordur kendini sana karşı daha üstün hissediyordur güç gösterisi olabilir sanada keyfini Çıkarmak düşer üzülmeni gerektirecek bir durum değil bence Allah huzur versin evinize inş

benim kızdığım tam da bu işte...
Biri çıkıyo derdim bu..eee?
Biz nasıl çözücez?
Fikir alınacak bişey değil ki bu..
Otur eşinle konuş
Başka hiç sorunu olmadığına göre adam mükemmel koca.
Tutarsızlık görünce sinirleniyorum
E biz de burda kafa patlatıyoruz sonuçta

Bir olay bizim başımıza gelmiyorsa ya da kendi dünyamız içinde onu imkansız görüyosak hemen fake diyoruz, swinger çiftler var cuckold adamlar var yahu, ben yapmam ama yapan biri buraya konu açsa hemen fake demem, ha fake de olabilir ama herkes fake olabilir sanal alem burası

Bu çok normal bi çeşit fantezi cnm o_O sende zewk almaya çalış. Belli ki eşin yeni şeyler denemek istiyor.
Bnm eşimde bi ara ilişki sırasnda saçımdan tutardı :KK4: çok cnm acısada belli etmezdm. Ama unutulup gidiyo. Bırak ilişkiyi istedği gbii yaşasın. İçinde kalmasın

iyi de oyleyse herkes kendi yorumuna baksın sonuçta nasıl olsa fake değilse mune gelip fake diyenleri banlıycak ha fakeyse de biz haklı cıkıcaz olay bu kadar basit :KK51:

Bence bu psikolojik bir sorun eğer siz rahatsızsanız tavırlarından zevk almıyorsanız alın karşınıza konuşun . Kocanız diye her istediğine evet demek zorunda değilsiniz.:KK12:

Bence eşinizin bu davranışının altında psikolojik bir sebep yatıyor olabilir.. Eğer bu durum sizde korku yaratıyorsa mutlaka yardım alın derim.. Burdaki saçma yorumlara da aldırış etmeyin, sırf günlük ego tatminini burdan gidermeye çalışan tipler var..

X