Evet kayınvalidem görümcem kayınpederim ve kayınbiraderim var tabii.Allah razı olsun onlardan ki hiiiiççç bir problemim yok ki yazmadım onlarla ilgili bişey.E tek sıkıntısı cinsellikle ilgili ise ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kayınvalidem görümcem kayınpederim ve kayınbiraderim var tabii.Allah razı olsun onlardan ki hiiiiççç bir problemim yok ki yazmadım onlarla ilgili bişey.E tek sıkıntısı cinsellikle ilgili ise ne olacak
Ali Kırcakim o kiz mali mi?
vBen üstüne şeetme dediydim ama şeetmişin
o zaman pro üye olup konuyu cinsellik bölümüne açacak
Valla tek derdim bu olsa her sabah kalkar 7 göbek,5 takla atar devamlı da Allaha şükrederim
Burda konu bile açmam
Ben fake demedimBenim fake olmadığımın garantisi var mı mesela, proyum diye ne desem doğru mu
Sen açmazsın bu kız açmış
Benim anlamadığım konu fake dedikten sonra yazmaya devam etmek
Valla tek derdim bu olsa her sabah kalkar 7 göbek,5 takla atar devamlı da Allaha şükrederim
Burda konu bile açmam
İşin içeriğini bilmeden bence böyle söylemeyin.
Eğer kadın istemiyorsa ve kadın devre dışı bırakılıyorsa , ona en kızdığı en kırıldığı zamanda adam bunu yapıyorsa hayat çekilmez olur.
benim kızdığım tam da bu işte...İşin içeriğini bilmeden bence böyle söylemeyin.
Eğer kadın istemiyorsa ve kadın devre dışı bırakılıyorsa , ona en kızdığı en kırıldığı zamanda adam bunu yapıyorsa hayat çekilmez olur.