• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kavanozlar için fikir verebilir misiniz ?

:16: Merhabalar :16:

bu kavanozları eminönünde nerden aldınız alanlar fikir verebilir mi? ve ne kadar tanesi :17:

ayrıca sticker ını nere yaptırabilirim?

Eki Görüntüle 622846

Kavanozlar çok güzel ama eminönünde çok farklı seçenekler var. mesela bir yer var ürünler çok çok farklı. kendileri yurtdışından getirip toptan satış yapıyorlarmış. parekende almak istersen de çok uygun fiyatlara alabiliyorsun. mağazalarına gidemezsen internetten de alabiliyorsun. 3AAA Bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri Eminönü bu siteden de inceleyibilirsin ürünleri. bana %12 havale indirimi yaptılar. kavanozdan önce buraya bakmanı öneririm.

kızlar bu minik kavanozlar için 6 tl gerçekten çok abartılı bir fiyat. internette dediğiniz gibi 110 tanesi 42 tl ye olan yerden bende almak istiyorum. ama nikah şekeri olarak içine badem şekeri dışında ne konulabilir? yardımcı olur musunuz?? yani illa badem şekeri koymak zorunda değilim :) biri türk kahvesi demiş çok farklı geldi bana, çok değişik :) başka neler konulabilir???

kızlar bu minik kavanozlar için 6 tl gerçekten çok abartılı bir fiyat. internette dediğiniz gibi 110 tanesi 42 tl ye olan yerden bende almak istiyorum. ama nikah şekeri olarak içine badem şekeri dışında ne konulabilir? yardımcı olur musunuz?? yani illa badem şekeri koymak zorunda değilim :) biri türk kahvesi demiş çok farklı geldi bana, çok değişik :) başka neler konulabilir???
lavanta konulabilir, özel yapılmış minik kurabiyeler (isim yazılı) ,kahve süper fikir, nazar boncuğu ve şeker olabilir
bende bebek şekeri olarak yapmayı düşünüyorum

Ben de nikah şekerim için bu kavanozlardan yaptırmayı düşüyorum. Ben içine ev yapımı gül reçeli koymak istiyorum. :) Kahvede orjinal bir fikirmiş :))

Kına gecesi için kına konulabilir. Nikah içinde renkli badem şekerleri,lavanta vs.gibi kokular, küçük renkli kokulu sabunlar da konulabilir bence :)

Meraba düşündüğünüz ürünler için hemen bir tavsiyede bulunabilirim ☺️ Benim arkadaşım Elli Marifet a yaptırdı nişan şekerlerini, düğünde de yine burayı düşünüyor. Sitedeki modeller dışında size özel şeyler de yapabiliyorlar ayrıca fiyatları da çok yüksek değil ☺️👍

Kızlara elde yapmak mı yoksa almak mı daha mantıklı bilemedim kızımın doğum günü için istiyorum şişelerden yapmak 30 40 kişi için 100 tane kavanoz alınacak üstü kumaşı ipi şekeri felan derken daha pahalıyamı gelir diye düşünüyorum

tahtakalaede var

Eklentiler

• $dugun 1.webp
    $dugun 1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 127
  • $dugun 3.webp
    $dugun 3.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 152
  • $dugun 7.webp
    $dugun 7.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 172
  • $Söz,Niþan,Kýna,Düðün 5.webp