bu kavanozları eminönünde nerden aldınız alanlar fikir verebilir mi? ve ne kadar tanesi

ayrıca sticker ını nere yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 622846
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözlümle bu kavanozlardan söz merasimimiz için yaptık. Kavanozların tanesini 65 kuruştan aldım etiketlerin tasarımı ve basımı için 35 lira verdim . Kenarına tülde yaptım 50 tanesi 10 lira. Nazar boncuğu ve uğur böceği de 11 lira tuttu. 60 tane yaptık içerisine kuru Türk kahvesi koyarak dağıttım. Belki malzemeler daha ucuza bulunabilir açıkçası çok araştırmadım. 2 saatte 60 tane yaptık.Tek el oyalayan şey etiketleri kesmek oldu.Kenarı tırtıklı makas aldık onlarda kesince daha hoş durdu. Tabiki en önemlisi kendi el emeğimizle beraber hazırlamaktı.
Kavanozları 1,50 tl ye yapanlarda var kalitelide. Reklam olur diye yazmıyorum ama internette iyi araştır. 6 tl çok abartı.
internette arama motoruna mini kavanoz paşabahçe diye yazarsan züccaciyeci var satıyor.
canım aldın mı kavanozları internetten geldiler mi memnun kaldın mı acaba diye sorayım dedim :)sayende bulduuuumm
hemde 110 tanesi 40 TL![]()
sayende bulduuuumm
hemde 110 tanesi 40 TL![]()
kızlarrr süpersiniz , nikah şekeri bi türlü beğenemiodum bu güzell bi seçenek hemen nişanlıyla anneyle kankalarla paylaşılcakkkk =))
seviyorum sizi !!
çok güzelmişler gerçekten.