• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kavanozlar için fikir verebilir misiniz ?

netten baktım baya pahalıymış canım ya :(

evleniyor muyum hayır ama bunları görünce evlenme isteği oluştu:54:

satın alınca tanesi 6 TL ye geliyor sanırım. ama ben sadece kavanoz ve stıcker ı alıp kendım hazırlıycam kısmetse. kınamda dağıtmak için :16:

Sözlümle bu kavanozlardan söz merasimimiz için yaptık. Kavanozların tanesini 65 kuruştan aldım etiketlerin tasarımı ve basımı için 35 lira verdim . Kenarına tülde yaptım 50 tanesi 10 lira. Nazar boncuğu ve uğur böceği de 11 lira tuttu. 60 tane yaptık içerisine kuru Türk kahvesi koyarak dağıttım. Belki malzemeler daha ucuza bulunabilir açıkçası çok araştırmadım. 2 saatte 60 tane yaptık.Tek el oyalayan şey etiketleri kesmek oldu.Kenarı tırtıklı makas aldık onlarda kesince daha hoş durdu. Tabiki en önemlisi kendi el emeğimizle beraber hazırlamaktı.

Sözlümle bu kavanozlardan söz merasimimiz için yaptık. Kavanozların tanesini 65 kuruştan aldım etiketlerin tasarımı ve basımı için 35 lira verdim . Kenarına tülde yaptım 50 tanesi 10 lira. Nazar boncuğu ve uğur böceği de 11 lira tuttu. 60 tane yaptık içerisine kuru Türk kahvesi koyarak dağıttım. Belki malzemeler daha ucuza bulunabilir açıkçası çok araştırmadım. 2 saatte 60 tane yaptık.Tek el oyalayan şey etiketleri kesmek oldu.Kenarı tırtıklı makas aldık onlarda kesince daha hoş durdu. Tabiki en önemlisi kendi el emeğimizle beraber hazırlamaktı.

cok hoş olmuşlardır eminim :13:
ama hala nereden temin edecegimi vs öğrenemedım :17: bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
kavanozları nereden alacagım ?
etiketleri nereden ?

nikah şekeri malzemesi satan her yerde var ellerinde yoksada siparişle getirtiyorlar. Etiketide fotokopi yada basım yapan yerlerden bastırabilirsin.

Kavanozları 1,50 tl ye yapanlarda var kalitelide. Reklam olur diye yazmıyorum ama internette iyi araştır. 6 tl çok abartı.
internette arama motoruna mini kavanoz paşabahçe diye yazarsan züccaciyeci var satıyor.

Kavanozları 1,50 tl ye yapanlarda var kalitelide. Reklam olur diye yazmıyorum ama internette iyi araştır. 6 tl çok abartı.
internette arama motoruna mini kavanoz paşabahçe diye yazarsan züccaciyeci var satıyor.

sayende bulduuuumm :52:

hemde 110 tanesi 40 TL :16:

kızlarrr süpersiniz , nikah şekeri bi türlü beğenemiodum bu güzell bi seçenek hemen nişanlıyla anneyle kankalarla paylaşılcakkkk =))

seviyorum sizi !!

bunlar da benim nikah kavanozlarım...

$Fotoğraf0516.webp

Son düzenleme:
Back