Kavanozlar Entari Giyince :))

wooooow!
basit ama harika bi çözüm..
walla eşime göstericem sersoycum.
eksik olmaa.s.

harika demi
valla bende duşunuyorum yapmayı tatlım
eşinin elinden böyle işler geliyorsa hiç durma, bizde iş bana duşuyor kaydirigubbakcemile3

çok şirin olmuş ya, ellerine sağlık
becerikli olmak böyle bişi olsa gerek kaydirigubbakcemile2

değerli bacum harika olan el emeklerini göremedim ya resimler eror verdi mafoldumben
ellerine sağlık güzel oldugundan eminim göremesemde yapılan yorumlardan belli
sen harikasın vallah
sana tavsiyem sen şu deryalı günlere katılsana kız

gunduzum daha resimleri görmeden beni şımarttın ya çok teşekkur ederim.
hee senin haberim yokmu, yeni sezonda deryalı gunler programı kalktı.. Sersoylu gunler başlayacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sersoyum yine harika bir iş çıkartmışsın canım...
inanki tek kelimeyle süper ...ellerine emeğine sağlık.....
çok beceriklisin, maaşaallah diyorum başkada birşey demiyorum:)))

sersoyum yine harika bir iş çıkartmışsın canım...
inanki tek kelimeyle süper ...ellerine emeğine sağlık.....
çok beceriklisin, maaşaallah diyorum başkada birşey demiyorum:)))

senayım çok teşekkur ederim, beğendiğine sevindim canım opuyorumnanaktan

gunduzum daha resimleri görmeden beni şımarttın ya çok teşekkur ederim.
hee senin haberim yokmu, yeni sezonda deryalı gunler programı kalktı.. Sersoylu gunler başlayacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fark etmez canım hünerli ellerin hamaratlı proğramları olsunda senide seyrederim gülüm kaydirigubbakcemile3

MERHABA alkisalkisalkis kadınlar klübündeki en marifetli bayanlar arası yarışma olsa heralde:lepi: birincilik sizde olurda çünkü yaptığınız herşeymi bukadar düzgün olur herşeye bu yakıştırma mükemmelsiniz bence yolunuz açık olsun bence deryalı günlere mutlaka başvuru yapın belkide oradaki sibel gibi sizde kalıcı olursunuz vereliniortakprogramda tebrikler ve hayırlı ramazanlar olsun.........................................

bu guzel iltifatların için çok teşekkur ederim, allah razı olsun opuyorumnanaktan
canım beni şöhret bozmasın sonra kaydirigubbakcemile3 boşver derya yı sibel i kimseyi ekmeğinden etmeyeyim kaydirigubbakcemile3

bu guzel iltifatların için çok teşekkur ederim, allah razı olsun opuyorumnanaktan
canım beni şöhret bozmasın sonra kaydirigubbakcemile3 boşver derya yı sibel i kimseyi ekmeğinden etmeyeyim kaydirigubbakcemile3

biz seni burdan takip ederiz canum
sen devam et yeni içatlarına :1hug::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…