wooooow!
basit ama harika bi çözüm..
walla eşime göstericem sersoycum.
eksik olmaa.s.
çok şirin olmuş ya, ellerine sağlık
becerikli olmak böyle bişi olsa gerek kaydirigubbakcemile2
Evdeki boş kavanozlar entarilerini giydi ve baharatlığa dönuştu kaydirigubbakcemile3
bunlar elde kalan iplerle yapıldı..
bu da yeni aldığım kotun paçalarından artan kumaş.. uzerini punch nakışı ile susledim
siz sormadan söyleyelim,
kapak kısımlarını işledikten sonra silikonla kapağa yapıştırdım..
gövde kısmınada kurdalenin geçebileceği kadar yer yapıp arkadan bağlanmasını sağladım ki kirlendiğinde çıkartıp yıkaması kolay olsun yerimseniben
hepsi bu kadar, takıldığınız yer olursa yardımcı olurum opuyorumnanaktan
cadısın sen bacım cadııııı kaydirigubbakcemile harika olmuşlarrr
çok güzel olmuş ellerine fikrine sağlık
değerli bacum harika olan el emeklerini göremedim ya resimler eror verdi mafoldumben
ellerine sağlık güzel oldugundan eminim göremesemde yapılan yorumlardan belli
sen harikasın vallah
sana tavsiyem sen şu deryalı günlere katılsana kız
alkisalkisalkis süper emeğine sağlık
sersoyum yine harika bir iş çıkartmışsın canım...
inanki tek kelimeyle süper ...ellerine emeğine sağlık.....
çok beceriklisin, maaşaallah diyorum başkada birşey demiyorum:)))
gunduzum daha resimleri görmeden beni şımarttın ya çok teşekkur ederim.
hee senin haberim yokmu, yeni sezonda deryalı gunler programı kalktı.. Sersoylu gunler başlayacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
MERHABA alkisalkisalkis kadınlar klübündeki en marifetli bayanlar arası yarışma olsa heralde:lepi: birincilik sizde olurda çünkü yaptığınız herşeymi bukadar düzgün olur herşeye bu yakıştırma mükemmelsiniz bence yolunuz açık olsun bence deryalı günlere mutlaka başvuru yapın belkide oradaki sibel gibi sizde kalıcı olursunuz vereliniortakprogramda tebrikler ve hayırlı ramazanlar olsun.........................................
bu guzel iltifatların için çok teşekkur ederim, allah razı olsun opuyorumnanaktan
canım beni şöhret bozmasın sonra kaydirigubbakcemile3 boşver derya yı sibel i kimseyi ekmeğinden etmeyeyim kaydirigubbakcemile3
biz seni burdan takip ederiz canum
sen devam et yeni içatlarına :1hug::roflol:
Çok cici olmuşlar güle güle kullan...