Bebek Beslenmesi kavanozda meyve püresi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seyyide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
133
0
0
Ankara
hero babynin kavanoz meyve püreleri hakkında fikir almak istiyorum sizden.bebegim 8 aylık meyve püresini seviyor ondan alıyorum 1 aydır 100% yazıyor ACABA DOGRUMUDUR!
bebegine yediren varmı*?VE NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU PÜRELER HAKKINDA *?

ben bu konuda hiç bir markaya güvenmediğim için hiç kullanmadım

güvenirliliğini irdeleyecek kadar uzman değilim ama neden taze tazesi varken kavonozlanmışını vereyim ki? vermedim buyüzden.... kişisel olarakta tavsiye etmem.... sevgiler.

Ben kullanıyorum.Milupa ve Hero.Kızım çok fazla taze meyve tüketmediği için mecbur kaldım.Gerçi organik olmasıda cazip hale getirdi.Mevsiminde olmayan çoğu meyveyi organik tüketebilmesi avantaj olarak görüyorum.Ama tabi gönlüm keşke kızım her meyveyi yesede buna gerek kalmasa....

bende katılıyorumbukonuda sana meyvelerde organik degilki birde hermeyveyi veremiyorsun bebegin kücük olunca taze meyvede yedirmeye calışıyorum ama pek yemiyor.ara sıra veriyorum.
icin rahatmı bu konuda diye sorarsanız bilemiyorum.****?????

en güveniliri tabi ki tazesi toz mamalarla böyle pürelerle satın alıpda yazık etmeyelim çocuklarımıza derim hele sütün yetiyosa 6 ay hiç verme canım sütün yetmiyosa pirinçden patatesten yemeğini çorbasını yap ez bunun için bir sürü internet siteleri var bebek mamaları için onlara bak istersen fikir edinirsin kolay gelsin o minik kuşunu öpüver canım yerim onu ben

ben acikcasi kullandim evdeyken kendim yapiyordum ama oldu o an yapamadim yada
disaridayken filan veriyordum.
ozellikle disarida kurtaci oluyor
ne verebilirsinki 7-8 aylik bir bebege disaridaysan ???
helede yazsa ne biliyim. suan tabi hic bir mama kullnmiyoruz zaten istahimizda yok

bende kullandım hala ara ara kullanıyorum sevıyolar benımkıler dogal dedıgımız meyveler sankı ne kadar saglıklı ....zıraı atık var cogunda yıkasakta ......hele dısarda ıyı oluyo ...yogurdumu evde mayalıyorum meyvede evdekılerden ama bazen kavanoz maması verıyorum yınede..saglıklı gunler

dışarda gercekten kurtarıcı bu tür şeyler bebegimin iştahıda yok hic birşey yemek istemiyor ne versem dayak yemiş gibi aglıyor şaştım Allah şaşırtmasın.büyüdükce yeni yeni huylar cıkarıyor.tüm annelere allah yardım etsin!!

evet y a amın ..........benım üçüz ......gercektn ısımız zor ama benımkıler cokmsevıyo kavanoz mamasını ..

Amiiiinnnnn.
benimkinin dun bir corba yiyisi vardi gormeliydin sanki dunyanin en igrenc seyini yer gibiydi
kaseyi bittirdi ama bende bittim
zaten bir tek duru corba (ekmeksiz) saat 5 de yedi aksamda yemek yemeden 2 kucuk kup yogurtla yatti
ahh ahhh.

kardeşim hep aynı dert başımızdaki nedense cocuklarda bir iştahsızlık var biz nekadar üstlerine düştükce geri tepiyo.ah ahh .:)

taze meyve olarak her gun kahvaltisinda kucuk birer parca muz+armut veriyorum.Gun icinde bir defa daha yogurtla muz veriyorum ve boylece bir butun muz yemis oluyor.Onun disinda seftalisini,erigini,kayisisini ve mevsimi olmayan diger meyveleri de kavanozdan veriyorum.Hipp marka tercih ediyorum,arada aldigim hero baby yulafli pekmezli kahvalti da disarda oldugumuzda kurtarici oluyor.Hero babyinin guvenirligini bilmiyorum,arastirmadim bu yuzden sadece bu yulafli pekmezli ile sinirli kaliyorum,onu da cok istahsiz kizim ne zaman ve nerede de olsak bunu severek yedigi icin ve son care olarak veriyorum.Hipp markasinin her tur meyve sebze puresini 5.5 ayliktan beri guvenerek kullaniyorum,umarim iddia ettikleri gibi organik ve guvenilirdirler.

Cam elma rendesi ile çok güzel püre oluyor kızım daha küçükken bende bu rendeyi çok kullandım çokda rahat oldu elma , armut rendeden geçirip verebilirsin.

Ara ara bende bebelac ve herobaby cam kavanozdan veriyorum içine bide 1 tatlı kaşığı pekmez katıyorum .

güzel fikir pekmez katmak,birde öyle deneyeyim,...

selam arkadaşlar. benim bu aralar bir sorunum var ve yardım istiyorum sizden. oğlum 7.ayını bitirdi ve hala 8 kilo civarında. çalışan bir anne olduğumiçin hafta içi pek bişey hazırlayamıyorum ve hazır kavanoz mamalarından veriyorum bakıcı yediriyor. sabah emmeden gidersek hazır milupa kahvaltı, öğleden öne meyve püresi, öğlen anne sütü, öğleden sonra sebze çorbası veya püresi, akşama doğru yine anne sütü ve akşam da muhallebi yiyor. tabi hafta sonları bunları hep kendim yapıyorum ama hafta içi hazır mama yiyor. kilo almama sebebihazır mamadan mı acaba bilemedim. doğduğunda klosu iyiydi ama almadı sonra ve bu beni çok üzüyor..

canım kilosu iyi pekte zayıf degil benim kızım 9 aylık ve 7.700gr bende birşey yediremiyorum.sen ek gıdaları bol bol vermeye calış corba taze meyve yogurt falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…