Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dışarda gercekten kurtarıcı bu tür şeyler bebegimin iştahıda yok hic birşey yemek istemiyor ne versem dayak yemiş gibi aglıyor şaştım Allah şaşırtmasın.büyüdükce yeni yeni huylar cıkarıyor.tüm annelere allah yardım etsin!!
Cam elma rendesi ile çok güzel püre oluyor kızım daha küçükken bende bu rendeyi çok kullandım çokda rahat oldu elma , armut rendeden geçirip verebilirsin.
Ara ara bende bebelac ve herobaby cam kavanozdan veriyorum içine bide 1 tatlı kaşığı pekmez katıyorum .
selam arkadaşlar. benim bu aralar bir sorunum var ve yardım istiyorum sizden. oğlum 7.ayını bitirdi ve hala 8 kilo civarında. çalışan bir anne olduğumiçin hafta içi pek bişey hazırlayamıyorum ve hazır kavanoz mamalarından veriyorum bakıcı yediriyor. sabah emmeden gidersek hazır milupa kahvaltı, öğleden öne meyve püresi, öğlen anne sütü, öğleden sonra sebze çorbası veya püresi, akşama doğru yine anne sütü ve akşam da muhallebi yiyor. tabi hafta sonları bunları hep kendim yapıyorum ama hafta içi hazır mama yiyor. kilo almama sebebihazır mamadan mı acaba bilemedim. doğduğunda klosu iyiydi ama almadı sonra ve bu beni çok üzüyor..