Bebek Beslenmesi kavanoz maması kullanan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ahsen26

şennur
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
170
0
96
Eskişehir
slm arkadaşlar.benim tosunum 4aylık oldu ve artık ek gıdalara geçtik.yanlız bir sorunumuz var.kavanoz mamasını verdiğimde yemiyo.bende biraz sulandırıp formül mama koyoyorum içine.o zaman şapur şupur yiyo.sizce doğrumu yapıyorum.fikri olan var mı?

niye yanlış yer gayet doğru yerdesengözlerimebaksanabcanım kavanoz mamalarından hangisini verdin

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

niye yanlış yer gayet doğru yerde sengözlerimebaksana bcanım kavanoz mamalarından hangisini verdin

kavanoz maması vermek için bencede biraz erken ama illa vermek istiyorsan bir kavanozun yarısını ver biraz sulandır zira koyu oluyor mamalar
bende kızıma 1 yaşına hkadar biraz sulandırıpta veriyordum daha kolay yiyordu

bencede canım daha erken değil mi kavanoz mamaları için
bebişin anne sütü alıyorsa bence verme derim
yada kendin evde yoğurt ve meyve püresi deneyebilirsin

canım bende işe bebeğim üç aylıkken başladım doktorumun önerisiyle ek gıdalara geçtik önce az az verdim baktım alerji falan olmadı sonra vermeye başladım şimdi 8 aylık ve herşeyi yiyor maşallah pütürlü gıdaları bile reddetmiyor benim sütüm azalmıştı ek gıdalara o nedenle erken geçtik kavanoz mamalarının üzerinde zaten dördüncü aydan itibaren yazıyor az az ver canım dene bakalım zamanla alışır ama emziriyorsan sakın bırakma devam et ek gıdadan daha çok önemli emzirmek:))

erken ek gıdaya geçen bebekelrde obezite ve diğer sağlık sorunları yaşanıyormuş canım,sen bilirsin yinede ama neden kavanoz maması birde,zaten ilk ek gıdalar yoğut,(evde kendi yaptığın) elma püresi olabilir..
bebeğini güle güle büyüt canım ama erken davranma bazı şeyler için,çok küçük daha

buna benzer şeyleri ben d eyapmıştım. mesela meyve püresinin içine gercek mandalina veya muz gibi şeyleri ezerek vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…