• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kavak yellerindeki mervenin saçı

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Kızlar kavak yellerinde merve varya onun saç rengi nedir.Süper bi renk ne çok sarı ne çok kumral.Uzunluğuda çok güzel.Aralarda çok seyrek balyaj var galiba.Ama ne rengin üstüne balyaj atmışlar anlayamadım.

aslında resmini bulsam kuaföre götüreceğim ama bulamadım.Başka fikri olan yok mu kızlaarr.:uhm:

kızın adı ipek yaylacıoğlu ben baktım 2-3 tür renk var gangisi eski hangisi yeni bilemediğimden sen koy bence fotosunu :)

benim saç rengimde o renk ama bende balyaj yok sadece baya açık bir kahve tam olarak rengin adını bilmiorum ama ben memnunum bu renkten önümüzdeki ayda saçlarımı sarıya boyatıcam o zaman bu renk dibi röflede çok güzel duracak eminim laelaelaelaelae

benim saç rengimde o renk ama bende balyaj yok sadece baya açık bir kahve tam olarak rengin adını bilmiorum ama ben memnunum bu renkten önümüzdeki ayda saçlarımı sarıya boyatıcam o zaman bu renk dibi röflede çok güzel duracak eminim laelaelaelaelae

Evet ya dipler o renk olunca balyaj çok güzel duruyor.Ben öyle çok sarı röfleyi sevmiyorum böyle istiyorum ama tarif edemiyorum kuaförüme sapsarı yapıp bırakıyooor
Sen şanslısın balyajdan sonra saçların uzasa bile diplerin kötü durmaz aksine çok güzel olur.:içelim:

Back