Kavacık Medistate hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı?

Ben ona 1 sene önce kadar gitmiştim çocuk deniyoruz 1 yıldır ama olmuyor diye muayene etti ama öyle sert etmişti ki canım çok yanmıştı sonrada azarlar gibi konuşmuştu kendini kastığın için oluyor bilmem ne diye halbuki daha önce çok muayene olmuştum hiçbiri onun gibi sert davranmamıştı. Ayrıca konuştuklarını da hiç beğenmemiştik unutkan ve çok yavaştı
Dediğiniz her şeye katılıyorum aynı şeyleri yaşadık maalesef büyük bir strese soktu bizi, hiçbir sorunumuz yokken kısırsınız dedi

Sigortamın geçerli olduğu hastane bulmaya çalışıyorum :) sizin memnun olduğunuz doktorunuz kim acaba eğer sakıncası yoksa araştırma yapsam?
Tüp bebek için soruyorsanız maalesef hiçbir hastaneninki karşılamıyor süreci. Benim doktorum özel klinikte görüyor, işlemleri Liv Hospital Ulus’ta yapıyor. Tüp bebek için başka birine güvenmem kesinlikle, eğer siz de düşünüyorsanız özelden yazabilirsiniz. Rutin muayene için Medical Park Göztepe Gökmen İyigün’e gidiyorum şu anda, benim de tamamlayıcı sigortam var hiç ücret ödemedim.

Merhabalar, Oya hanıma 1 kere mecburen gittim tek o boş diye aynı şekilde bir daha asla gitmem diyorum. O hastanede de bir de Sultan Kavrut hoca varmış onunla ilgili tecrübeniz veya bilginiz var mı?
Ben mantar için gitmişdim sert ve kaba konuşan biri , beyenmedım fiyatlarda aşırı pahalı . Acı bademe dıyolar pahalı en azında orda prof doktora versıyosun parayı ,

Tüp bebek için soruyorsanız maalesef hiçbir hastaneninki karşılamıyor süreci. Benim doktorum özel klinikte görüyor, işlemleri Liv Hospital Ulus’ta yapıyor. Tüp bebek için başka birine güvenmem kesinlikle, eğer siz de düşünüyorsanız özelden yazabilirsiniz. Rutin muayene için Medical Park Göztepe Gökmen İyigün’e gidiyorum şu anda, benim de tamamlayıcı sigortam var hiç ücret ödemedim.
Yok Tüp bebekte Bahçecide yaptırdım şu an gebelik var. Transfer üzerinden 18 gün geçti. Hassas bir dönem olduğu ve bahçeciden memnun kalmadığım için iyi ilgili bir doktor araştırıyorum. Çok teşekkür ederim

Yok Tüp bebekte Bahçecide yaptırdım şu an gebelik var. Transfer üzerinden 18 gün geçti. Hassas bir dönem olduğu ve bahçeciden memnun kalmadığım için iyi ilgili bir doktor araştırıyorum. Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun 🩷🩷🩷 Bahçeci gebelik takibi yapmıyormuş evet ben de duymuştum. Medistate’te arkadaşım doğum yaptı Semih hoca vardı orda çok memnundu ama hiçbir sigorta geçmiyordu maalesef. Medical Park’ları araştırabilirsiniz isterseniz. Ben doktorumdan çok memnunum şu an, çok aşırı sıcakkanlı bir doktor diyemem ama ilgisi alakası çok iyi ve riskli gebelik uzmanı aynı zamanda detaylı ultrason falan da yapıyor. Tüp bebek hassas özellikle ilk zamanlarda dediğiniz gibi, ya da biz öyle hissediyoruz :) değerlendirebilirsiniz. Gönlünüze göre olsun 🤗

Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı oldunuz hemen cevap verdiniz. İnşaallah harika bir hamilelik süreci geçiririz her şey yolunda gider 🙏🏻

X