Katsayı Kalktı

Ayakta alkışlıyorum sizleri !

Saygısızlığınız karşısında eğiliyorum

Konu katsayı

masaya inaçlar yatırılmış, saygısızlık yatırılmış

sonra ben yazdım kı azarlıyor oluyorum kötü çocuk oluyorum

ama siz saygısız iseniz bunda benim suçum ne !

Ne diyim kızlar,üzüldüm sizin adınıza
Geçen sene kazanıp kurtulmuş biri olarak banane diyemiyorum
Ülkemiz adına üzülüyorum
Lgs,Oks,Sbs için deli gibi hazırlanan çocukluklarını doğru düzgün yaşayamayan
ve sonunda emeğinin hakkını alarak anadolu ya da fen lisesine giren öğrencilerin hakkı yenecek artık
İstenen buydu yapıldı
Hayırlı (!) olsun

kızlar bizim rehberlikçide dediki katsayı kalkması en çok tm öğrencilerinin zararına dedi yani mf öğrencisi ea sınavına girip psikoloji hukuk gibi bölümlere puanı kesilmeden yerleşebilecek dedi sayfaların tamammını okumadım ama imam hatip felan yazılmış kafam karıştı

marmara tıp :369, ilahiyat 377 idi.

Konuyu tekrardan hortlatmaya kalkışmayın,kötü içerik bildirmek zorunda bırakmayın insanı
Ayrıca ben size sordum mu ?

Kötü içerik hangisi oluyor?sizin düşüncesizce yazdığınız mesajınıza cevaben yazdım.ona bakarsanız kimse de size biz nerde hata yaptık?diye sormadı...kötü içerik değil de yönetimden rica edelim 'işime gelmeyen içerik' butonu koyulsun.

Bildirin yönetime
Özgürsünüz

Bildirin yönetime
Özgürsünüz

hakaretler havada uçuşuyorkonu tamamen kaymış kötü içerik olarak bildirilecek onlarca mesaj varken sizin derdiniz tam olarak nedir de gayet makul bir cümle karşısında çıkışıyorsunuz.forum kullanmayı üslubu bilmeyen biri değilim tartışma niyetinde ise hiç hiç değilim..bu sözlerim bütün arkadaşlara ...kısır tartışmalar bunlar hiç bir yere varılmadı bundan sonra da varılmaz ben SADECE bir konuyu hakkında yeterince bilgisi olmadan yorumlayanlara tahammül edemiyorum. sadece kendi durumumdan bahsetmek istiyorum genellemeler asla ve asla beni bağlamaz..

1-neden meslek lisesi(ihl)?

tercih formumu ilkokul öğretmenim doldurdu .okulun başarısını baz aldı.ailem okul tercihi konusuna yeterince hakim değildi..bunun için onları suçlayamayız değil mi?

2-peki katsayı uygulamasına başlandığında neden okulunu değiştirmedin?

bu bana defalarca teklif edildi ama hem okulu çok sevdiğim için,hem de burda baska tartışmalara sebep olabileceğini düşündüğüm bazı konular yüzünden ayrılmadım.

bu maddede detaya girmiyorum konu yine uçar..

velhasıl bitti 2 kere öss ye girdim katsayı adaletsizliği yüzünden ün. eğitimim, mesleğim yok. 8 sene sonra bu yıl sınava tekrar hazırlanıyorum bu konuda hayallerimi gerçekleştırmeme hiçbir yasak engel koyamaz(dı)ve nihayet....
bir arkadaşımız kızlarımızı neden alıyor bu okullar demiş.hayat görüşleri yada giyim kuşam yaşam tercihleri nedeniyle orda okuyan birçok kızın diger seçenegi evde koca beklemek.hiçbir mantıklı kural bir insanı böyle bir tercihe zorlayamaz...şimdi bunda absürt birşey var mı?bence yok...

bir de lütfen ayrıntılara saplanıp kişiselleştirmiyelim hiçbirseyi.en iyi bildigimi yani kendi durumumu örnek gösterip gerçekten merak eden varsa bilsin istedım.hepinize sevgiler...

Bildirin yönetime
Özgürsünüz

hakaretler havada uçuşuyorkonu tamamen kaymış kötü içerik olarak bildirilecek onlarca mesaj varken sizin derdiniz tam olarak nedir de gayet makul bir cümle karşısında çıkışıyorsunuz.forum kullanmayı üslubu bilmeyen biri değilim tartışma niyetinde ise hiç hiç değilim..bu sözlerim bütün arkadaşlara ...kısır tartışmalar bunlar hiç bir yere varılmadı bundan sonra da varılmaz ben SADECE bir konuyu hakkında yeterince bilgisi olmadan yorumlayanlara tahammül edemiyorum. sadece kendi durumumdan bahsetmek istiyorum genellemeler asla ve asla beni bağlamaz..

1-neden meslek lisesi(ihl)?

tercih formumu ilkokul öğretmenim doldurdu .okulun başarısını baz aldı.ailem okul tercihi konusuna yeterince hakim değildi..bunun için onları suçlayamayız değil mi?

2-peki katsayı uygulamasına başlandığında neden okulunu değiştirmedin?

bu bana defalarca teklif edildi ama hem okulu çok sevdiğim için,hem de burda baska tartışmalara sebep olabileceğini düşündüğüm bazı konular yüzünden ayrılmadım.

bu maddede detaya girmiyorum konu yine uçar..

velhasıl bitti 2 kere öss ye girdim katsayı adaletsizliği yüzünden ün. eğitimim, mesleğim yok. 8 sene sonra bu yıl sınava tekrar hazırlanıyorum bu konuda hayallerimi gerçekleştırmeme hiçbir yasak engel koyamaz(dı)ve nihayet....
bir arkadaşımız kızlarımızı neden alıyor bu okullar demiş.hayat görüşleri yada giyim kuşam yaşam tercihleri nedeniyle orda okuyan birçok kızın diger seçenegi evde koca beklemek.hiçbir mantıklı kural bir insanı böyle bir tercihe zorlayamaz...şimdi bunda absürt birşey var mı?bence yok...

bir de lütfen ayrıntılara saplanıp kişiselleştirmiyelim hiçbirseyi.en iyi bildigimi yani kendi durumumu örnek gösterip gerçekten merak eden varsa bilsin istedım.hepinize sevgiler...

Dide öncelikle sınavda başarılar diliyorum inş hayırlısıyla istediğin bölüme yerleşirsin:) Fakat herkes olayı kendi yaşadıklarına göre değerlendiriyor. Sen ihl de okuyup katsayı yüzünden üni okuyamadım diyorsun. Başka lisede okuyan biri de ihl zaten imam vs yetiştirmek için açılan bir okuldu başka meslekler yetiştirmek için değil, şimdi neden katsayıyı kaldırdınız diyor. Meslek liseleri zaten kendi bölümlerine gidenlere ek puan veriyordu karşılık olarak ta başka bir bölüm seçenlerden puan kırıyordu olay aslında buydu ama şimdi öyle bir hal aldı ki bir meslek lisesi mezunu kendi alanını tercih ederse + ek puan alıyor seçmesse puanı da kırılmıyor ister seçer ister seçmez böyle ödül gibi bişey. Halbu ki zamanında dersanelere gidip OKS SBS gibi sınavlara hayatını daha çocuk yaşında adamış insanların önünü tıkamak bana göre haksızlıktır. Bu da benim düşüncem. Ama tartışmak vs için yazmadım ben de fikrimi belirteyim dedim çünkü SBS için 2 sene dersaneye gitmiştim. Hem maddi hem manevi bi emek var. Bu arada sınav bölümünde bir topiğimiz var istersen bir göz at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…