• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katre-i Matem

dua

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
66
0
611
Erzurum
Arkadaşlar İskender Pala'nın Katre-i Matem adlı kitabını okuyanınız var mı?almayı düşünüorum ama okuyanların fikirlarini alayım bir diye düşündüm.

şu an okuduğum kitap :)
çok olumlu eleştiriler aldım kitap hakkında ve okumaya başladım okumanızı tavsiye ediyorum ...

teşekkür ederim nurefsun:)ne anlatılıo acaba?ben nette okudum ama ne anlattığını tam anlayamadım..

şu an okuyorum bu kitabı sonuna yaklaştım tarihi bir roman osmanlının lale devrinde geçen bir cinayeti anlatıyor bitirince yorum yaparım

valla canım benım ben kıtabın arka kapagını okudum bayıldım dedim okumalıyım amaaaa....
belki 50 sayfa zor okudumm... dili agır bıkereee bana acıkcası agır geldı ne okudugumu anladım bendeee nede anlattıgınıııkaydirigubbakcemile3

önerilen bir kitap yazarın kalemi tartışılmaz..
yeni aldım henüz okumaya baslamadım.. bitirince yorumumu yazarım

Arkadaşlar,

kitabın ilk 60 sayfası sıkıcı gelebilir ama pes etmeyin gerçekten de o zamanları zihninizde yaşatabileceğiniz türden bir kitap hele ki tarihi romanlara ilginiz varsa..Ben elimden bırakamadım..

kitabı bugün okumaya başladım.66.sayfadayım.ilk birkaç sayfa konu biraz karışık geldi sonradan okudukça hoşuma gitti.

ben bugün bitirdim canımkesinlikle tavsiye ederim... ilk 50 sayfa biraz sıkıcı gelebilir ama dikkatli okumaya çalış daha sonra hepsinin bir bağlantısı var...ben çok beğendim...

Back