Katlamalı perdeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.945
1.123
61
Konya
perderesimleri_Katlamali_Perde_Keten.jpg

599%20_normal%20.jpg

07.jpg

04122007204333.jpg

anaresim2.jpg

royal%20katlamalı%20sistem.jpg

katlamalı%20perde4.jpg

perderesimleri_Katlamali_Perde_Etekoymali.jpg

KIZLAR BENDE BUNLARIN TÜLÜNÜ DİKTİRDİM.HER GÖREN ODAYA GİRİNCE BAYILIYO...AMA BSLKON KAPILI BİR ODAYA DİKTİRMEYİN.BALKONA GİRİP ÇIKARKAN TOLAYIP İNDİRMESİ ZOR OLUYO....kaydirigubbakcemile2

Konuyla bi alakası yok ama resmi oraya nasıl yapıştırdın. Benimki image dosyası olarak görünüyor. ıçine tıklayınca çıkıyo... Nolur yardım edermisin.

Yeni konu açıyorum aşağıda eklenti tablosundan resmi bilgisayardan seçip yükle diyorum ama resim seninki gibi direk görünmüyo...

benim tüllerim de böyle ama yıkarken takarken nasıl uğraşıcam şimdiden kara kar düşünüyorum. çok şık duruyo o ayrı tabi benim tüllerimin uunda kristal taşlar da var baya havalı. ama zahmetli

benim tüllerim de böyle ama yıkarken takarken nasıl uğraşıcam şimdiden kara kar düşünüyorum. çok şık duruyo o ayrı tabi benim tüllerimin uunda kristal taşlar da var baya havalı. ama zahmetli

benim tüllerin ucundada boncukları var cırt cırtlı olanlarından benimki ama dikili taşlılarından adam tavsiye etmedi yıkıyamazsın abla diye bende cırt cırtlı taşlıdan aldım diktirdim tülüme yıkamadan önce cırtını açıp çıkarıyorum...yıkaması çok kolay geldi bana ama bütün eve tabi bu tüllerden alınmasını bende tavsiye etmem en fazla eğer kendiniz uğraşacaksanız 2 pencerelik diktirin.Sonuçta demirlerini önce tülü yada perdeyi aşağıya indirip kurdelelerini açın daha sonra demirlerini çıkarın sırayla en son da yukardan cırt cırtını çıkarın atın makineye 30 dereceye birazda yumuşatıcı katın mis gibi oluyor..ben camıma birde bütün diktirmedim camı açma payınıda düşündüğüm için iki parça diktirdim böyle daha rahat oldu...opuyorumnanaktanzemuszemus

Son düzenleme:
allahtan o boncuklar çırt çırtlı ama gözüm korktu bi kere işte. ben de sadece salonuma yaptırdım allahtan

mutfağıma yaptırmayı çok istiyorum camı açamayacağım için vazgeçiyorum iki parça olunca arada açıklık olurmu kötü görüntü oluştururmu acaba

mutfağıma yaptırmayı çok istiyorum camı açamayacağım için vazgeçiyorum iki parça olunca arada açıklık olurmu kötü görüntü oluştururmu acaba

hayır canım olmaz benimde iki parça..balkon kapısı olunca zor oluyor.indir kaldır ama pencerede çok hoş duruyor.zaten iki parça yaptırmanı tavsiye ederim.tek parça zor olur açman açısından..şakkıdı

bu perdelere bayılıyorum ama açıncada lap diye komşularla direkt temasta oluyorsun :)))

Ben daha hala perde almadim, cok büyük fikir oldu, cok tesekkürler Elif

bu katlamalı perdelerden yaptıran arkadaşlar. çok mu pahalı bu perdeler. örnegin salon için ne kadar tuttu. yani yaptıranlar bi yardımcı olabilir mi. stor perde yaptıran arkadaşlarda aynı şekilde yardımcı olabilr mi bana.

benimde mutfagımda var cok hoş duruyo cam acılırkende hiç sorun cıkarmıyo :D:D yukarı kaldırıyorum duruyo işte :) ama daha hiç yıkamadım bakalım nasıl yıkayacagım :D

ben de karar veremedim bir türlü.. Çok sade ve güzel duruyorlar ama herkes şikayetci temizliğinden...

kizlar kumasini tülünü aldim katlamali perdeleri ne kadara yaptiririm acaba lütfen cevap

Back
X