katlamalı ama çubuksuz perde

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar.oturma odama katlamalı olup da çubuksuz olan tül modelinden yaptırmak istiyorum. internette resim aradım ama bulamadım o yüzden ekleyemeyecm. ama siz nasıl bi perde dediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. kullanan varsa kullanışlımıdır diye merak ediyorum.salonumda çubuklu katlamalı var. ve pratik değil. acaba bu çubuksuz olanlar daha mı pratik..nasıl takılıp çıkartılıyor..

evet var. interntte baktım. doğal katlamalı perde, plise katlamalı perde gibi isimlerle bahsediliyor bunlardan. ama resim ekleyemedim. çubuklu katlamalılardan daha kullanışlı olabilirmi acaba diye konu açtım ama kimseden cevap gelmiyor. demekki kimse duymamış. resim eklemeye çalışayım bari..

bie de bunu bulabildim arkadaşlar..aslında daha güzel olan modeller var. ama internette bulamadım. daha çok keten tarzı var .. ama organze yada fransız tülü giibi çeşitleri de hoş duruyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ev topiğinde gördüm sanki canım bunlardan bi kaç tane. ben bunları da çubuklu sanıyordum. bence çok hoş. büyük ihtimal ip vardır büzmesi için

Back
X