Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar katiplik kpss sınavından en az 70 almak ve 3 dakikada 90 kelime yazmak şart ama tabi bu 90 tamamen formalite şu anda hazırlanan birçok kişi en az 120 130 arası yazıyordur yani bu sistemli bir çalışma istiyor ben hemen nasıl çalıştığımı anlatayım yaklaşık 1 yıldır f klavye öğrenip klavye elimde günde en az 2 saat çalışıyorum şu anda 140 160 arası yazıyorum ama bence bu bile az yani düşünün 200 yazan bile varken benim bu yazışım onların yanında yavaş kalıyor ama daha 1 ay var uygulama sınavına bu sürede hızlandırmak hiçte zor değil herkese kolay gelsin ha birde aslında kolay gibi görünsede çok meşakkatli bir yol katiplik yolu torpil stres falan derken belli bir süre sonra sinir harpleri yaşayan biri haline bile dönebiliyorsunuz ama nasip nasipten ötesi yok benim referansım Allah bakalım çok istiyorum isteyen ve çalışan herkes yerleşsin inşallah
pantera başvurular haftaya pazartesi başlıyor bulunduğun ildeki adliyeye başvuru yapıyorsun klavyen iyiyse sakın kaçırma derim bir ay da süren var bu sürede katiplik metinlerine çalışırsın oh inşallah katipsin pazartesi adliye alımlarının başvuruları başlıyor emin değilim hemen sonrada cezaevi katipliği başvuruları başlıyor onuda katipler netten bakabilirsin başarılar
bide her il içinn geçerlimi bu başvurularr ???
en az 70 almış olman gerek kpss den birde bulunduğun il kadro açmışmı ona memurlar netten adliye zabıt katibi alımları ilanından bakabilirsin yada hangi ilden olduğnu yaz ben sana bilgi vereyim
baktımm cnmm boludayımm baya bi inceledimm bakalm denicez sansımızı![]()
iyi hadi bakalım dene bence de ve çalışmaya başla klavye metinleri var uçan parmaklar yazıp türk eğitimin sayfasından çalışabilirsin diğer sayfalara bakma derim ben bu sayfadan çalışıyorum birde kağıttan yada ekrandan yazmaya alıştır kendini bulunduğun ilde nasıl yazdırmışlar onu araştır yani kağıtmı ekrandanmı diye bence ihmal etme kolay gelsin sormak istediğin şeyler olursa buradayım her daim :))
dün bi iki bakmıstımm katipler net de testler var 3 dk da 180 kelıme yazdım en fazlaa![]()
süpermiş 180 net ben daha henüz 160 geçemedim düşün bir senedir çalışıyorum birde stres yapıyorum çok ondan da ellerim kaskatı oluyor yazarken bunu aşmak için kağıt alıp elime yazıyorum bol bol Allah emek veren herkese yardım etsin sanada kolay gelsin canım sen bir ay daha çalışsan 200 ü bulursun sakın bırakma bence
ben hiç çalışmadım öyle ogun girdim siteye testler var 3 dk 5dk falan ilk denemede 180 yptm iştwe bilgisyar mezunuyum ondan sanırım biraz :) çalışırsam olur heraldee bakalmm ama bi sorun varki seneyee kaldım sanırım ben basvuru için gitmiştimm hersey tamam ama ben mezun oldugum üniden mezunıyet belgemı almadım daha calıstıgım ıcın vaktım olmadı gıdemedım o yzdn o olmadan olmadı((((
ınss herkes ben gıbı sorun yasamaz pff
3 şubata kadar vakti var halledebilirsen bence hallet bu sene alım her ilde çok bu fırsatı kaçırma bence ya ben delircem bu iş yüzünden yaa yani düşün bende 180 görmüş biriyim ama çalıştıkça yanlışlarım ve netlerim azalıyor 90 ı bile geçememekten korkuyorum bana dua et olurmu aklına geldikçe çok bunalmış durumdayım![]()
günlerdirr okulumu arıyorumm tek cvp veren yok balıkesirden arkdaslarımaa sordum kapalı okul dedilerrryani kesin olmıcakk bu iş
inşş seninnn olurr tatlımm kalbim dualarım seninlee:26:
bende sey diye hayal ediyodum testi yaptım iyi ama orda yazamam diodum heycan yaparım falan die
inş sen sakin bi şekilde en iyi dereceyi yaparsın canımm![]()
Birisi bana bir metin okusa ve ben arada göz ucuyla klavyeye baksam fişek hızında yazıyorum..
Ama gelin görün ki bir yandan metin okurken bir yandan klavyeye hiç bakmadan yazmakta bocalıyorum :44: