- 21 Nisan 2017
- 873
- 1.229
-
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Yaaa2015 de girdim kpss 80 almıştım klavyede 108 yazım ama sıralamaya aldılar 110 da kapandı
2 kelimeyle gitmis bide yaa2015 de girdim kpss 80 almıştım klavyede 108 yazım ama sıralamaya aldılar 110 da kapandı
Aslında çok çalışıyordum günde 6 saat filan yazıyordum normalde 140 a kadar çıkmıştım ama heyecan olunca 122 yazabildim yanlış da 14 vardı 108 de kaldımYaaaiste surekli calismak lazim. Benim kuzenim surekli bilgisayara takili olmadan bile konusurken dahi klavye ile otururdu.. bi daha girmediniz mi kpss ye....
Bende ikm ye basvurcam olur inşallah.Aslında çok çalışıyordum günde 6 saat filan yazıyordum normalde 140 a kadar çıkmıştım ama heyecan olunca 122 yazabildim yanlış da 14 vardı 108 de kaldım
Sonrasında ikm başvurdum. 0,5 puanla kaybettim sonrasında da hevesim kaçtı zaten
Yok yaaa en son 2014 de girdim olmayınca sonrasında bıraktım nasip kısmet inşallahhh kazanabilirsinBende ikm ye basvurcam olur inşallah.ama keske sende birakmasaydin. Israrla devam etseydin. Girmedin mi bu sene sinava
Hep bu direkten donmek insana cok dokunuyor yaaaa cok iyi yazmişsiniz puanda cok iyimiş2015 de girdim kpss 80 almıştım klavyede 108 yazım ama sıralamaya aldılar 110 da kapandı
Evet o zamanlar çok ağlamıştım milimlik kayıplar çok kötü oluyor ama naaipHep bu direkten donmek insana cok dokunuyor yaaaa cok iyi yazmişsiniz puanda cok iyimiş
Insallah amin...Yok yaaa en son 2014 de girdim olmayınca sonrasında bıraktım nasip kısmet inşallahhh kazanabilirsin
Tabi ki nasip kismet hayirlisi buymusEvet o zamanlar çok ağlamıştım milimlik kayıplar çok kötü oluyor ama naaip
İnsallah kazanirsinizzBende ikm ye basvurcam olur inşallah.ama keske sende birakmasaydin. Israrla devam etseydin. Girmedin mi bu sene sinava
Merhaba, ben zabıt katibiyim. Üniversitede bilgisayar dersi aldığınıza dair transkript yeterli oluyor. Ekstra bir on parmak kursu vb sertifikalara gerek yok.Selam kizlar.ben katiplik sinavi icin basvurcaktim muhendislik mezunuyum.ve bilgissyar sertifikasi gerektigini ogrendim bundab 1 ay once halk egitim merkezlerinin on parmak kursuna yazildim kasim sonun gibi baslayacak dediler.smdi de yasak flan gelince aradim 31 aralikta baslicak dediler. E aralik sonunda baslamasi diger yıla sarkması demek. Simdi de bir haber okudum katiplik ilaninin aralik ayi icerisinde yayimlanmasi bekleniyor flan diye e benim daha sertifikam yok .bu sinav yilda kac defa olur ne yapabilirim ?
Tesekkur ederimMerhaba, ben zabıt katibiyim. Üniversitede bilgisayar dersi aldığınıza dair transkript yeterli oluyor. Ekstra bir on parmak kursu vb sertifikalara gerek yok.