- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
- Konu Sahibi acembuselik
merhaba. eşimin işi nedeniyle doğu görevine geldik. ben bu sene üniversite sınavına girmiştim fakat taşındığımız ilin üniversitesi bize oldukça uzak ve ortam benim gitmem için pek uygun değil. bu nedenle aöf edebiyat yazdım ve bu ayın sonunda kaydımı yaptırıcam. tüm gün evdeyim, eşim yoğun çalışıyor gece yarısını geçtiğinde geliyo eve ben kpss ye hazırlanmak istiyorum daha öncede çalışıyordum. (muhabirim) radyo tv mezunuyum / meslek lisesi ... bu sene lise kpss'ye sıkıca hazırlanmak istiyorum. internet üzerinden makale yazarlığı yapıyorum bi köşe yazdığım site var ama baya boş vakit kalıyor. bu nedenle sıkı hazırlanırım. bolca vakit var.
sorularım
hangi kaynakları kullanmalıyım
internetten ders dinleyebileceğim siteler neler
benim klavyem çok hızlı, demin bi sitede katiplik sınav denemesi yaptım 3 dakikada hatasız 120 kelime yazdım. 1 sene boyunca her gün çalışsam baya ilerletirim ama 10 parmak kursu belgesi şart mı
lise kpss de başka ne seçeneklerim var?
sorularım
hangi kaynakları kullanmalıyım
internetten ders dinleyebileceğim siteler neler
benim klavyem çok hızlı, demin bi sitede katiplik sınav denemesi yaptım 3 dakikada hatasız 120 kelime yazdım. 1 sene boyunca her gün çalışsam baya ilerletirim ama 10 parmak kursu belgesi şart mı
lise kpss de başka ne seçeneklerim var?