- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
-
- Konu Sahibi Renklikalem123
Bi yerde okudum da bilgisayar sertifikaniz olmasi gerekiyo zart zurt birseyler yaziyordu.bende emin olamadim acaba basvuramaz miyim diye korktumHerkes vurabilir. Ben 2 kere sınavna girmiştim onunbirinde yazamamıştm birinde sınırda kalmştm
Benim sertifikam yoktu ilkinde. 2.de sadece F klavye sertifikam vardı .. ahh ahh bebişim var tatlım şimdi istesemde giremem .. bir de klavye yazmaya yazmaya unuttum belki de. Gerçi telre f klavye kullanıyorum ama aynı değilBi yerde okudum da bilgisayar sertifikaniz olmasi gerekiyo zart zurt birseyler yaziyordu.bende emin olamadim acaba basvuramaz miyim diye korktumbu sene onu denicem siz de tekrar deneyin tecrubeniz olmustur.insallah olur
Benim sertifikam yoktu ilkinde. 2.de sadece F klavye sertifikam vardı .. ahh ahh bebişim var tatlım şimdi istesemde giremem .. bir de klavye yazmaya yazmaya unuttum belki de. Gerçi telre f klavye kullanıyorum ama aynı değilsen yaparsın inşaALLA
Yaa maşallah bebişe ozmanBenim sertifikam yoktu ilkinde. 2.de sadece F klavye sertifikam vardı .. ahh ahh bebişim var tatlım şimdi istesemde giremem .. bir de klavye yazmaya yazmaya unuttum belki de. Gerçi telre f klavye kullanıyorum ama aynı değilsen yaparsın inşaALLAH
Teşekkür ederim canımYaa maşallah bebişe ozmantesekkur ediyorum insallah yaparim
Peki bilgisayar sertifikasi şart mi acabaEn az lise mezunu olmanız, kpss de belli bir puan (sanırım 70 falandı), bilgisayar sertifikası, bi de referansınız olursa iyi olur. Yalnız,on parmak şart.
Sinava kadar bulsam iyi olureveeet milyonkere girdimreferansin yoksa bulasma derim
Tabi.Peki bilgisayar sertifikasi şart mi acaba
Tesekkur ederim
zorSinava kadar bulsam iyi olur
Vallahi gercekten de oyle.bende mezun olana kadar hepsi işe yerleştiriyordu.mezun olnca kayboldular.bize de Allah yardim eder elbetzor14 yil avukat katipligi yaptim cevrem avukat hakim savci。。。 hepsi sen 90 yaz gerisine karisma dedi 190 la acikta kaldigim oldu gun gelince kimse kalmiyo ortada
Sormayin benim kardeşimde mühendis bu yıl bitirdi ama ailecek buhrana girdik resmen iş sorun değil ama kafasına çok takiyor anlatamiyoruz bi kaç yere başvurdu ne zaman olcak sınav klavyesi iyidir ama kabul edeceğini düşünmedim nedense hep kafasının dikine gitti ama artık sanmıyorum elektrik elektronik mühendisi şimdi klişe olacak ama her şeyin başi sağlik allahim yardimci olsun sizlereBi yerde okudum da bilgisayar sertifikaniz olmasi gerekiyo zart zurt birseyler yaziyordu.bende emin olamadim acaba basvuramaz miyim diye korktumbu sene onu denicem siz de tekrar deneyin tecrubeniz olmustur.insallah olur
Ben üniversite okurken lise KPSS den 89 ile başvurmaya gittiğimde başvuruyu alan memur kızım alınacaklar belli sen güzel bir bölüm okuyorsun buraya heves edip derslerini ihmal etme deyince anladım ki sağlam bi torpilin yoksa ne mezunusun kaç puanın var hiç bir önemi yokKizlar merhaba .bi konuda bilgi almak icin açtım bu konuyu.ben mühendislik mezunuyum.malum bu devirde mühendislere iş yok kpss ye girdim ve katipliğe başvuru yapmak istiyorum.mühendisler katipliğe başvurabilir mi
eder insVallahi gercekten de oyle.bende mezun olana kadar hepsi işe yerleştiriyordu.mezun olnca kayboldular.bize de Allah yardim eder elbet
Amiin allah hepimizin yardimcisi olsun kotu zamandayiz once sağlik tabi ki insallah her sey daha guzel olur kardesiniz icin de hepimiz iicnSormayin benim kardeşimde mühendis bu yıl bitirdi ama ailecek buhrana girdik resmen iş sorun değil ama kafasına çok takiyor anlatamiyoruz bi kaç yere başvurdu ne zaman olcak sınav klavyesi iyidir ama kabul edeceğini düşünmedim nedense hep kafasının dikine gitti ama artık sanmıyorum elektrik elektronik mühendisi şimdi klişe olacak ama her şeyin başi sağlik allahim yardimci olsun sizlere
Cidden mi yaa yazik gunah emeklerimizeBen üniversite okurken lise KPSS den 89 ile başvurmaya gittiğimde başvuruyu alan memur kızım alınacaklar belli sen güzel bir bölüm okuyorsun buraya heves edip derslerini ihmal etme deyince anladım ki sağlam bi torpilin yoksa ne mezunusun kaç puanın var hiç bir önemi yok