Katipler

Ben de zabıt katibi olarak başlicam belgelerimin gelmesini bekliyorum ama çok korkuyorum ya başaramazsam diye. uyap çok karışıkmış ya yapamazsam ya öğrenemezsem ? karıştırırsam ? bilmiyorumkismile . hiç güvenemiyorum kendime bi de q klavye kullanıyorum sorun olcak mı dersiniz mesela mahkemeye çıkarsam nasıl olucak orda f yazılıyo. korkuyorum bi an önce başlayıp öğrenmek istiyorum mafoldumben

Bir de ben bir şey öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun biliyorsanız. ben üniversite mezunuyum işime devam ederken bir de kpssye giricem. olur da yüksek bir puan alırsam iyi bir yeri kadrolu olarak kazanırsam isitifa edip hemen geçme hakkım var mı? yoksa 1 yıl beklicek miyim? yerleştiğim yer doğuda bir ilçede. tayin hakkı zor olduğu için sınavlara da hazırlanmam gerek ama bu konuyla ilgili bilgim yok hiç. bunu düşünerek sınava da çalışamıyorum zabıt katipliğini kazandıktan sonra. kimseden bi bilgi alamadım bununla ilgili. bilen varsa lütfen yardımcı olun. çok soru sordumm :) şimdiden teşekkürler

eyvah anlamında ;gözümüzü 4 açalım demek .şahsına bir şey değil yanlış anlaşılmasın arkadaşım .uyarın için sağol :..

anlaşıldıyerimseniben

kendine bir Q klavye alırsın ,kalemdeki PC'de ve duruşmalara gireceğin zaman bilgisayara onu takarsın,
boşuna telaş yapma uyap'ı 2 ayda çözersinguclubacismile

ben de senin gibi bu yıl lisans olarak kpss ye hazırlanıyordum ama kendi ilimde girdim sınava ve oldu..ancak şunu biliyorum ki ilk bir yıl tayin vs yapılamaz çünkü asalet tasdik olayını beklemek zorundayız..ki sözleşmeli olacağı için biraz şanslıyız başka kurumu kazanırsak sözleşmeyi fesh edebiliriiz .tabi sözleşmede tazminat vs gibi maddeler varsa ona göre ayarlamak lazım.sözleşmeyi iyice okumakta fayda var..hayırlısı olsun ..ben de beklemedeyim hala haber yok...
anlaşıldıyerimseniben

kendine bir Q klavye alırsın ,kalemdeki PC'de ve duruşmalara gireceğin zaman bilgisayara onu takarsın,
kaydirigubbakcemile5

ulusal yargı ağı projesi'nin kısaltmasıyerimseniben
elektronik ortamda adliyeler arası bağlantı sağlayan bir sistem
teşekkür ederim..bilmiyordum herkes bunu kullanmak zorundamı
eyvah anlamında ;gözümüzü 4 açalım demek .şahsına bir şey değil yanlış anlaşılmasın arkadaşım .uyarın için sağol :..

anlaşıldıyerimseniben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kahvekokusu melish83 kızlar çook teşekkür ederim içimi rahatlattınız. opuyorumnanaktan melish83 o zaman bu yıl yine sınawa girip iyi bir puan alırsak yine bekleriz nasıl olsa 2 yıl geçerliliği var sanırım. Hayırlısı olsun inşallah. bu ay sonuna kadar balarız inşallah bekledikçe strese giriyor insan. bilgilendirdiğiniz için tekrarr teşekkür ederim .iyi geceler kızlarrr

ne demek canım..sınava şurda 3 aydan az kaldı..ben çalışmayı bıraktım aslında eskisi gibi çalışmıyorum ne yalan söyleyim.ama yine de gireceğim..dersaneye de gidiyorum hala..ama aynı ildeki adliye olması benim için çok güzel..başka illere gidip de rezillik çekmeyeceğim.yok ev tut yok yabancılık çek gibi..yine de hakkımızda hayırlısı olsun.senin branş ne?
katiplerrrrrrrrrrr
nerdesiniz ..

bne burdayım..

ben iktisat mezunuyum canım ben de kendi memleketimin bi ilçesindeyim günlük gidip gelicem umarım zor olmaz ama bi yerden başlamam lazım. ben de çalışmayı bıraktım hakkımızda haıyrlısı olur umarımm

ben de çeko..hayırlısı olsun canım..hangi adliyeydi senin?

merhaba tatlımzemuszemuszemuszemus
haberler var mı ?

ben sınava ve mülakata istanbul'da Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesinde girdim..
mülakat sonrası bir kaç adliye arasında tercih yaptırdılar
evrakların ankaradan nisan onbeş gibi geliceğini söylediler ama
bugün aradım gelen giden yokmuş şimdi de mayısa attılar..
bakalım bekleyip görücezzohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…