S starag Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2022 2 1 37 6 Ocak 2022 Konu Sahibi starag #1 Merhaba ameliyat günüm yaklaştı 1 ay kaldı hala kararsızlıklarım var ve korkuyorm yakın zamanda bu hastanesi meme küçültme olan var mı ?
Merhaba ameliyat günüm yaklaştı 1 ay kaldı hala kararsızlıklarım var ve korkuyorm yakın zamanda bu hastanesi meme küçültme olan var mı ?
G Gozel89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2020 5 0 35 9 Ocak 2022 Konu Sahibi starag #2 starag .!.: Merhaba ameliyat günüm yaklaştı 1 ay kaldı hala kararsızlıklarım var ve korkuyorm yakın zamanda bu hastanesi meme küçültme olan Genişletmek için tıkla...
starag .!.: Merhaba ameliyat günüm yaklaştı 1 ay kaldı hala kararsızlıklarım var ve korkuyorm yakın zamanda bu hastanesi meme küçültme olan Genişletmek için tıkla...
G Gozel89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2020 5 0 35 9 Ocak 2022 Konu Sahibi starag #3 Ameliyattan sonra yazarmisiniz bende merak ediyorum
F Fadik84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 78 14 40 19 Şubat 2022 Konu Sahibi starag #4 starag .!.: Merhaba ameliyat günüm yaklaştı 1 ay kaldı hala kararsızlıklarım var ve korkuyorm yakın zamanda bu hastanesi meme küçültme olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba herhalde amaliyat oldunuz? Olduysanız nasıl geçti hangi doktora oldunuz? Bende iZmire randevuye gidecem daha ama sizi görünce katip çelebi hakkında bilgi almak istedim?
starag .!.: Merhaba ameliyat günüm yaklaştı 1 ay kaldı hala kararsızlıklarım var ve korkuyorm yakın zamanda bu hastanesi meme küçültme olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba herhalde amaliyat oldunuz? Olduysanız nasıl geçti hangi doktora oldunuz? Bende iZmire randevuye gidecem daha ama sizi görünce katip çelebi hakkında bilgi almak istedim?