Katıldığınız Kurs ve Seminerler?

Katıldığınız Kurs ve Seminerler

• Bilgisayarlı Muhasebe

OY: 13 25,0%
  • Web Tasarım

OY: 3 5,8%
  • Bilgisayar İşletmenliği

OY: 24 46,2%
  • Grafik Tasarım

OY: 2 3,8%
  • İngilizce

OY: 22 42,3%
  • Dış Ticaret ve Uzmanlığı

• Yönetici Asistanlığı

OY: 0 0,0%
  • İnsan Kaynakları Halkla İlişkiler

• Web Programcılığı

• 3D Studio Max

OY: 1 1,9%
  • Moda Tasarım

• Diger....... (Lütfen belirtiniz)

OY: 19 36,5%

• Ankete Katılan
    52
ismek kurslarının gerçekten çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
ben bilgisayar işletmenliği ve arapça dili ile ingilizce kurslarına gittim bu senede gitmek istiyorum hangi bölümü seçsem acaba bilemiyorum.

seminer ve sertifika programlarını araştırıyor, konu açmayı düşünüyordum ki burada zaten bir topic varmış.

ben şu sıralar başladım araştırmaya ve ismek, kadıköy belediyesi web sayfalarında maalesef seminer tarih ve duyuruları bulamadım. acaba şu günlerde yok da ondan mı, ben mi yanlış yerlerde arıyorum? :gitme:

birkaç üniversitenin sitelerine de baktım ama yok.:sm_confused:

stres yönetimi vb konularda seminerler benim de ilgimi çekiyor, acaba hangi kurumun seminerlerine katılıyorsunuz?

ingilizce
bilgisayar
autocad
linux
avucunuzdaki kelebek
doğan cüceloğlunun bir semineri.

Psikolojiyle ilgili seminerler... üniversiteden sonra sadece yollarda afiş olarak rastladım birkaç defa, nereden takip edebilirim, bir öneriniz var mı?

3dmax kursu...
4x4lük iletişim Oguz Saygın semineri...
Çocuk gelişimi Sait Çamlıca...
Belediyenin birçok seminerine katıldım, hergün var zaten, çokta güzel vakti olanlara tavsiye ederim...

Seminer takvimini nereden öğrenebilirim acaba, yardımcı olabilir misiniz?

orff ve etkili iletişim seminerleri ve okul öncesi ile ile ilgili pek çok seminer..

hangi kurumlarda oluyor bu seminerler?:gitme:

Bilgisayar işletmenliği,bilgisayar operatörlüğü,10 parmak klavye

Bilgisayar İşletmenliği
Diksiyon ve Güzel konuşma(her ne kadar gittiysem de şive var maalesef)
Usta öğreticilik kursu

tiyatro eğitmenliği
ingilizce
üstün dökmen empati iletişimi
performans geliştirme
zirvede performans
vergi ve mevzuat
stres yönetimi
kişisel imaj yönetimi
birkaç kişisel gelişim semineri

tiyatro eğitmenliği
ingilizce
üstün dökmen empati iletişimi
performans geliştirme
zirvede performans
vergi ve mevzuat
stres yönetimi
kişisel imaj yönetimi
birkaç kişisel gelişim semineri

Çalıştığınız kurumlarda mı yoksa bireysel olarak mı aldınız bu eğitimleri acaba. üstün dökmen'in empati iletişimi ve stres yönetimi benim de katılmaktan zevk alacaklarım arasında. ama nereden takip edebilirim acaba?:gitme:

Bayanlar bu tür kurslara gidenlerin elinde dökümanlar oluyor genelde.Eğer varsa paylaşırmısınız burda?Her zaman her seminere veya kursa katılamıyoruz hepimiz faydalansak.Özellikle kişisel gelişim kurslarının notları oluyo.Not bile olmasa aslında neler öğrendiğinizi anlatsanız,fikir paylaşımında bulunsak?:hulya:

Eylül sonu gibi 18001 baş denetçi kursuna gidip ,belgemi lazım .Kurs sorun değil de staj olayı sıkıntılı .
Bunun dışında dans kursuna gitmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…