Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ismek kurslarının gerçekten çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
ben bilgisayar işletmenliği ve arapça dili ile ingilizce kurslarına gittim bu senede gitmek istiyorum hangi bölümü seçsem acaba bilemiyorum.
seminer ve sertifika programlarını araştırıyor, konu açmayı düşünüyordum ki burada zaten bir topic varmış.
ben şu sıralar başladım araştırmaya ve ismek, kadıköy belediyesi web sayfalarında maalesef seminer tarih ve duyuruları bulamadım. acaba şu günlerde yok da ondan mı, ben mi yanlış yerlerde arıyorum? :gitme:
birkaç üniversitenin sitelerine de baktım ama yok.:sm_confused:
bilgisayar işletmenliği, 10 parmak klavye, ingilizce gittiğim kurslar
ileri excel, mali tahlil, bilanço yorumlama teknikleri, kara para aklama, mevzuat uyumu-mevduat uyumu,stres yönetimi vs. bir çok seminere katıldım, hatırlayamadıklarımda var.
Psikolojiyle ilgili seminerler... üniversiteden sonra sadece yollarda afiş olarak rastladım birkaç defa, nereden takip edebilirim, bir öneriniz var mı?
3dmax kursu...
4x4lük iletişim Oguz Saygın semineri...
Çocuk gelişimi Sait Çamlıca...
Belediyenin birçok seminerine katıldım, hergün var zaten, çokta güzel vakti olanlara tavsiye ederim...
tiyatro eğitmenliği
ingilizce
üstün dökmen empati iletişimi
performans geliştirme
zirvede performans
vergi ve mevzuat
stres yönetimi
kişisel imaj yönetimi
birkaç kişisel gelişim semineri
tiyatro eğitmenliği
ingilizce
üstün dökmen empati iletişimi
performans geliştirme
zirvede performans
vergi ve mevzuat
stres yönetimi
kişisel imaj yönetimi
birkaç kişisel gelişim semineri
Çalıştığınız kurumlarda mı yoksa bireysel olarak mı aldınız bu eğitimleri acaba. üstün dökmen'in empati iletişimi ve stres yönetimi benim de katılmaktan zevk alacaklarım arasında. ama nereden takip edebilirim acaba?:gitme:
Bayanlar bu tür kurslara gidenlerin elinde dökümanlar oluyor genelde.Eğer varsa paylaşırmısınız burda?Her zaman her seminere veya kursa katılamıyoruz hepimiz faydalansak.Özellikle kişisel gelişim kurslarının notları oluyo.Not bile olmasa aslında neler öğrendiğinizi anlatsanız,fikir paylaşımında bulunsak?:hulya:
Eylül sonu gibi 18001 baş denetçi kursuna gidip ,belgemi lazım .Kurs sorun değil de staj olayı sıkıntılı .
Bunun dışında dans kursuna gitmek istiyorum .