• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katıldığınız Kurs ve Seminerler?

Katıldığınız Kurs ve Seminerler

• Bilgisayarlı Muhasebe

OY: 13 25,0%
  • Web Tasarım

OY: 3 5,8%
  • Bilgisayar İşletmenliği

OY: 24 46,2%
  • Grafik Tasarım

OY: 2 3,8%
  • İngilizce

OY: 22 42,3%
  • Dış Ticaret ve Uzmanlığı

• Yönetici Asistanlığı

OY: 0 0,0%
  • İnsan Kaynakları Halkla İlişkiler

• Web Programcılığı

• 3D Studio Max

OY: 1 1,9%
  • Moda Tasarım

• Diger....... (Lütfen belirtiniz)

OY: 19 36,5%

• Ankete Katılan
    52
ben ismek kursuna gittim (eğitici annelik) gerçekten çok faydasını gördüm ve bekar kızlara bu kursu öneririm onlar için faydalı olacak

kızlar yararlı olabilecegini dusundugum bir topık acmak istedim umarım guzel bir fikir alısverisi yaparız

bende dıs ticaret uzmanlıgı ,web tasarımı ,ingilizce ve photoshop egitimleri aldım ...

ben diksiyon eğitimi aldım, nlp practitioner eğtimi ve bu alanla alakalı bi çok eğtim aldım...

aslında daha çok varda ben niye hatırlamıyorum :(

merhaba canım bende şuan gidiyorum iş imkanı var mı kursatan sertifika alan arkadaşlarınızdan işe giren oldumu

evet canım kursun 2. döneminde bazı arkadaşlarımız anaokullarında staj yaptılar ve kurs bittiğinde bu işlere devam eden oldu ve gerçekten bekar bir bayan için çok iyi bir iş imkanı ama benim çocuklarım olduğundan ben staj yapmadım ve işe başlamadım sen mecbur değilsin kursdayken staj yapmaya sana bırakıyorlar ama bu gireceğin işyerlerinde artı kazandırıyor staj

bilgisayar işletmenliği, 10 parmak klavye, ingilizce gittiğim kurslar
ileri excel, mali tahlil, bilanço yorumlama teknikleri, kara para aklama, mevzuat uyumu-mevduat uyumu,stres yönetimi vs. bir çok seminere katıldım, hatırlayamadıklarımda var.

evet canım kursun 2. döneminde bazı arkadaşlarımız anaokullarında staj yaptılar ve kurs bittiğinde bu işlere devam eden oldu ve gerçekten bekar bir bayan için çok iyi bir iş imkanı ama benim çocuklarım olduğundan ben staj yapmadım ve işe başlamadım sen mecbur değilsin kursdayken staj yapmaya sana bırakıyorlar ama bu gireceğin işyerlerinde artı kazandırıyor staj

yaa sizdeki farklıymış staj olayı bizde yok keşke olsa gerçekten negüzel olurdu:(

bilgisayar işletmenliği MEB onaylı özel bir kursa gittim
kariyer yönetimi
sıradışı yaşam becerileri
wep tasarımı
masa üstü yayıncılık
ingilizce
bilgisayarlı muhasebe
leasing( finansal yönetim)
TEMA'nın seminerlerine gittim.
dış ticaret ve muhasebe işlemleri
maliyet muhasebesi
inşaat muhasebesi
şirketler muhasebesi
mali analiz finansal kurumlar
çoğunu üniversitede meslek yüksek okulunda muhasebe okuduğum yıllarda gittim
10'a yakın daha var katıldığım seminerler.belgelerinide üniversitemiz sayesinde aldım.

bende ingilizce
bilgisayar işletmenliği
moda tasarımı
resim
kurslarına gittim

web tasarım seminerine katıldım

3dmax kursu...
4x4lük iletişim Oguz Saygın semineri...
Çocuk gelişimi Sait Çamlıca...
Belediyenin birçok seminerine katıldım, hergün var zaten, çokta güzel vakti olanlara tavsiye ederim...

Avrupa Birliği Sıyasal Süreci ve Hukuku
Türk Dış Politikası
Ortadoğu Siyasal Tarihi

bunlar GSÜ'den sertifika programları...

Birleşmiş Milletler T.C. ilişkileri...
Ayrıca Özgür Üniversite'nin pek çok seminerine katıldım.
Osmanlı Bankası söyleşileri panel ve konferanslar...

Şu sıralar yine GSÜ den Fransızca eğitim alıyorum.

ınsan Kaynakları
Halkla ılişkiler
Diksiyon
Pazarlama-Satış
Reklamcılık
ıngilizce
Bilgisayar
bahsettiklerimi paket halinde burs olarak kazanmıştım

Diğer taraftan
Kocaeli Üniv'nin Yönetici Engeli konferansı

Sigorta şirketlerinin
Temel Ürün eğitimleri
Satış geliştirmeye yönelik çeşitli kursları vs vs

Şu anda da Kpss kursuna gidiyorum,malum işsizlik diz boyukaydirigubbakcemile3

liskur ingilizce hosteslik kursu , bilgisayarlı muhasebe ,takı tasarımı , arapça osmanlıca dil kursu, ismek ingilizce dil eğitimi , şan ve solfej müzik eğitimi kursu.

aslına bakarsanız katıldığım kurs ve seminer konularının sayısını dahi hatırlamıyorum. bu bi ukalalık değil, yanlış anlaşılmasın. mesleğim dolayısıyla hep güzellik uzmanlığı alanında kurslara katılıyorum. şu anda da zaten özel bi kursta yine mesleğim üzerine öğretmenlik yapıyorum :)

Back