- Konu Sahibi BeyazPerim
Kızlar bugune kadar hangi kurs ve seminerlere katıldınız ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bende şuan gidiyorum iş imkanı var mı kursatan sertifika alan arkadaşlarınızdan işe giren oldumuben ismek kursuna gittim (eğitici annelik) gerçekten çok faydasını gördüm ve bekar kızlara bu kursu öneririm onlar için faydalı olacak
merhaba canım bende şuan gidiyorum iş imkanı var mı kursatan sertifika alan arkadaşlarınızdan işe giren oldumu
evet canım kursun 2. döneminde bazı arkadaşlarımız anaokullarında staj yaptılar ve kurs bittiğinde bu işlere devam eden oldu ve gerçekten bekar bir bayan için çok iyi bir iş imkanı ama benim çocuklarım olduğundan ben staj yapmadım ve işe başlamadım sen mecbur değilsin kursdayken staj yapmaya sana bırakıyorlar ama bu gireceğin işyerlerinde artı kazandırıyor staj
canım kocaelinin neresindensin bende anne çocuk eğitim kursuna gitmek istiyorum darıcadayım burada yok ama yakınlarda bildiğin varmı canım.merhaba canım bende şuan gidiyorum iş imkanı var mı kursatan sertifika alan arkadaşlarınızdan işe giren oldumu