Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayim geçen hafta negatif haberini aldım bu konu üzerinde duuryor doktorum siizn doktor katil hucrelerden kaynakli olur mu dedi size test yapcakmjarkadaşlar selam katil hücrelerle ilgili güncel konu pek bulamadım ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 tedaviye başlamak üzereyim ama çok korkuyorum katil hücrelerle hamile kalıp gebeliğini sağlıklı şekilde ilerleyen var mı ?
çok teşekkür ederim amin inşallahHiç bilgim yok bu konu hakkında dilerim bilen birileri çıkar Rabbim bu sefer sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah![]()
Aynı durumdayim geçen hafta negatif haberini aldım bu konu üzerinde duuryor doktorum siizn doktor katil hucrelerden kaynakli olur mu dedi size test yapcakm
Benimde pozitif canım tüp bebekle kimyasal yaşadım üç kez en sonda galiba serum alınmalı ama o da pes işe yaranıyor kendi kanından yapışan Makrofaj aşısı var onda uygulanması gerekiyorarkadaşlar selam katil hücrelerle ilgili güncel konu pek bulamadım ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 tedaviye başlamak üzereyim ama çok korkuyorum katil hücrelerle hamile kalıp gebeliğini sağlıklı şekilde ilerleyen var mı ?
serum taktırdım ama makrofaj aşısı yaptırmadım işe yarayan varmı acabaBenimde pozitif canım tüp bebekle kimyasal yaşadım üç kez en sonda galiba serum alınmalı ama o da pes işe yaranıyor kendi kanından yapışan Makrofaj aşısı var onda uygulanması gerekiyor
Makrofaj daha etkili kuzum değerin yüksekse benim baya yüksek çıktı serum işe yaramıyorserum taktırdım ama makrofaj aşısı yaptırmadım işe yarayan varmı acaba
makrofaj sizde işe yaradımı ?Makrofaj daha etkili kuzum değerin yüksekse benim baya yüksek çıktı serum işe yaramıyor
Yaptırmadım canım bn sadece serum taktırdım o da bir işe yaramadımakrofaj sizde işe yaradımı ?
Ben sırf bu yüzden doktorumu değiştirdim kuzum Ankara’daki doktorlarda çoğunlukla uyguluyorBende de serum ve prograf işe yaramadı. Makrofaj aşısı araştırıyorum . Anladığım kadarıyla en yaygın uygulayan İzmir de Erol Tavmergen. İstanbulda uygulayan yerlere denk gelmedim . Bilgisi olan ve yaptırıp güzel sonuca ulaşan var mı ?
Merhaba canım hekimin kimdi. Ben de İzmirdeyim.Bende de serum ve prograf işe yaramadı. Makrofaj aşısı araştırıyorum . Anladığım kadarıyla en yaygın uygulayan İzmir de Erol Tavmergen. İstanbulda uygulayan yerlere denk gelmedim . Bilgisi olan ve yaptırıp güzel sonuca ulaşan var mı ?
doktorunuzun genetik test istemesi gerekiyor genetik testte herşeye bakılıyor ama katil hücreler cd56 diye geçiyorKanda hangi değere baktırıyorsunuz bunun için?
Merhaba bence bu konu çok önemli bir konu ben de YouTube bir videoya denk geldim paylaşmak istedim. Sürekli kimyasal yada düşük yapanlara çare olur umarım. Buna kendim için de paylaşıyorum.
İstanbulda doktorlarım . Makrofaj aşısını Erol Tavmergen de buldum izmirdeMerhaba canım hekimin kimdi. Ben de İzmirdeyim.
Ben tamergende rahim içi prp yaptırdım. Makrofaj aşısını da bir araştırayım onu duymamıştım.İstanbulda doktorlarım . Makrofaj aşısını Erol Tavmergen de buldum izmirde