• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katil Hücre Testi hakkında bilgisi olan lüften bakabilir mi?

Rica ederim.
Yani evet ben de bazı doktorların buna neden bu kadar karşı olduğunu anlamış değilim. Tamam yüzde yüz çaresi olmasa da sorunun ne olduğunu bilmek kötü bir şey olmasa gerek.
Benim doktorum bana düsüklerim sebebiyle prograf baslatmıstı ama dış gebelik olduğu için ise yarayacak mıydı bilemiyorum ama 2 düsük 1 kimyasal ve hiç bir sebep bulunamayınca ben bağısıklıktan süpheleniyorum

Merhaba benim de bir negatif denemem olmuştu sonrasında katil hücre içün test yapmıştık ve tüm değerlerm çok yüksek çıkmıştı bağışıklıkla ilgili problem olduğuna karar verip doktorum makrofaj aşısıyla bir dahaki transferimi yaptım ve çok şükür bu şekilde bebeğimi kucağıma aldım makrofaj aşısını onuüzden kesinlikle tavsiye ederm yanında düşük dozda kortizonu da transfer öncesi bir hafta kullanmıştım
Doktorunuz kimdi acaba

Bende o doktora gitmek istiyorum ama benim de en cok aklıma gelen sey gebelik kayıpların sebebiyle bu bağısıklık durumu. Sadece 16 mg prednol mü kullandırıyor
Ben transfer öncesi bu konuyu kafama taktığımı söylediğim için intralipid serum uyguladı. Hatta transferin 7. günü yine aynı serum takıldı. Sonuç negatif olunca ben bu testi yaptırmak istediğimi söyledim. Çünkü her şey ama her şey çok normal ve iyi değerdeydi. Teste gerek yok dedi yine. Ama ben yine de yaptırdım. Çok düşük miktarda bir yükseklik çıktı. Henüz Özkan Bey'e testi ve sonucunu bildirmedim. Zaten en baştan başlayacağız. Bakalım test sonucuna göre nasıl bir tedavi öngörecek.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun katil hücre testim pozitif geldi öncesinde tüp bebekle iki kez kimyasal yaşadım ayrıca o iki transferimdede 16 mg prednol kullandın tutunmaya yatdımcı oluyor ama devamı gelmiyor bu transferde prednol ve İntralipit uygulanacak nasip diyorum olmadı ekstra Makrofaj aşısıda isteyeceğim doktordan çarşamba günü konuşmaya gideceğiz bi arkadaşımın genetikten olumlu gelen embriyosu ile kimyasal gebelik yaşadı sonrasından bu dediklerimle pozitifi aldı
Makrofaj aşısı nedir ne için yapılıyor. Ücretlimi oluyor nilgi verir misiniz

Ben transfer öncesi bu konuyu kafama taktığımı söylediğim için intralipid serum uyguladı. Hatta transferin 7. günü yine aynı serum takıldı. Sonuç negatif olunca ben bu testi yaptırmak istediğimi söyledim. Çünkü her şey ama her şey çok normal ve iyi değerdeydi. Teste gerek yok dedi yine. Ama ben yine de yaptırdım. Çok düşük miktarda bir yükseklik çıktı. Henüz Özkan Bey'e testi ve sonucunu bildirmedim. Zaten en baştan başlayacağız. Bakalım test sonucuna göre nasıl bir tedavi öngörecek.
Canım testi yaptırdıysam ve İntralipide rağmen tutmadıysa bnce başka bir problem olabilir ben o kadar çok araştırdım ki bu katil hücreler aslında tutunmaya engelden ziyade tutunmaya izin veriyorlar ama embriyonun gelişmesini önlüyorlar ve bu da daha çok kimyasal gebeliklere neden oluyorlar umarım hepimiz bir gün güzel haberler alırız mesela ben 16 mg prednola rağmen iki kez kimyasal yaşadım değerim o kadar yüksekmiş ki sadece kortizon yeterli değil dedi doktor serum verecek tabikide nasip ama insan bir sebep arıyor ister istemez

Canım testi yaptırdıysam ve İntralipide rağmen tutmadıysa bnce başka bir problem olabilir ben o kadar çok araştırdım ki bu katil hücreler aslında tutunmaya engelden ziyade tutunmaya izin veriyorlar ama embriyonun gelişmesini önlüyorlar ve bu da daha çok kimyasal gebeliklere neden oluyorlar umarım hepimiz bir gün güzel haberler alırız mesela ben 16 mg prednola rağmen iki kez kimyasal yaşadım değerim o kadar yüksekmiş ki sadece kortizon yeterli değil dedi doktor serum verecek tabikide nasip ama insan bir sebep arıyor ister istemez
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🙏🏻🌸 Artık araştıra araştıra hepimiz uzman olma yolundayız. Testi yaptırdım evet bakalım doktorum bu teste inanılmaz karşı olsa da nasıl bir yorumda bulunacak. Artık başka bilinmeyen bir sorun varsa da şans diyorum ne diyeyim. Olacağı yoksa olmaz zaten. Biraz bunalmış durumdayım anlayacağınız üzere. Malum bizi bizden başka hiç kimse anlayamıyor.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🙏🏻🌸 Artık araştıra araştıra hepimiz uzman olma yolundayız. Testi yaptırdım evet bakalım doktorum bu teste inanılmaz karşı olsa da nasıl bir yorumda bulunacak. Artık başka bilinmeyen bir sorun varsa da şans diyorum ne diyeyim. Olacağı yoksa olmaz zaten. Biraz bunalmış durumdayım anlayacağınız üzere. Malum bizi bizden başka hiç kimse anlayamıyor.
Kesinlikle canım inan geceleri uyuyamıyorum artık umarım bu kez son olur Rabbim o güzel günleri bize nasip eder

Merhaba benim de bir negatif denemem olmuştu sonrasında katil hücre içün test yapmıştık ve tüm değerlerm çok yüksek çıkmıştı bağışıklıkla ilgili problem olduğuna karar verip doktorum makrofaj aşısıyla bir dahaki transferimi yaptım ve çok şükür bu şekilde bebeğimi kucağıma aldım makrofaj aşısını onuüzden kesinlikle tavsiye ederm yanında düşük dozda kortizonu da transfer öncesi bir hafta kullanmıştım
Bağışıklıkla ilgili testler neler ? Benimde 3 düşüğüm oldu biri boş gebelikti 😔

Merhaba arkadaşlar. Bugün 3. negatifimi almış bulunmaktayım. Genetikten sağlıklı gelen yüksek kaliteli 5. gün embriyosu embriyo glue uygulanarak doğal siklus ile transfer edilmişti. Transfer öncesinde ve 7. gün intralipid serum da uygulandı. Resmen tüm tuşlara basıldı gibi bir şey oldu. Ayrıca öncesinde histeroskopi yapılarak rahimde de hiçbir sıkıntı olmadığı görüldü. Hal böyle olunca kesin tutar diye düşündük. Ama malesef olmadı.

Aklıma yapılmayan sadece katil hücre testi geldi. (Bir sürü farklı adı var Nk hücre paneli, flow testi, cd56...vs) Ancak doktoruma bir sonraki transfer için yaptırayım mı diye sorunca çok net bir şekilde asla gerek yok dedi. Böyle olunca kendisinden bilgi de alamadım. İçinizde bu testi yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
Benim NK testim negatif ama ANA testim pozitif. Yani NK hücre paneli de tek başına yeterli değil. Anti Nğkleer Antikora da baktırın muhakkak. Embriyoyu düşman olarak algılayıp vücuttan atıyor.

Benim NK testim negatif ama ANA testim pozitif. Yani NK hücre paneli de tek başına yeterli değil. Anti Nğkleer Antikora da baktırın muhakkak. Embriyoyu düşman olarak algılayıp vücuttan atıyor.
Flow kır testi olarak yaptırdım. Sanırım. Dediğiniz değere de bakıldı. Çünkü özellikle tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı için yaptırmak istediğimi söyledim.

Bağışıklıkla ilgili testler neler ? Benimde 3 düşüğüm oldu biri boş gebelikti 😔
Flow kır testi diye geçiyor. Yaptıracağınız yere tüp bebek tedavisi için yaptırmak istiyorum derseniz yönlendiriyorlar. Özellikle cd56 diye bir değer var o rahimdeki katil hücre riskini ölçüyor. Reglinin 7. gününden sonra yapılıyor. İstanbul ve Ankara'da Mikrogen adlı laboratuvar çok iyi.

Flow kır testi diye geçiyor. Yaptıracağınız yere tüp bebek tedavisi için yaptırmak istiyorum derseniz yönlendiriyorlar. Özellikle cd56 diye bir değer var o rahimdeki katil hücre riskini ölçüyor. Reglinin 7. gününden sonra yapılıyor. İstanbul ve Ankara'da Mikrogen adlı laboratuvar çok iyi.
Teşekkürler açıklamalarınız için 💐

Araştırma hastanelerinde yapılıyor mu?

Merhaba arkadaslar
Benimde dusuklerim var suan serum tedavisi ve ilac tedavileri kullaniorm
Drum artik bu serumdan sonrada dusuk yaparsam bebegi gebetik teste gonderilip inceletckmis eger embrio sorunluysa sdce genetikli tup bebek yaptirablrsin dedi.
Bakalim insaallah hakkimzda hayrlisi
Bu serumun işe yaradığı biri varsa yazar insaallah da umutbolur.

Merhaba arkadaslar
Benimde dusuklerim var suan serum tedavisi ve ilac tedavileri kullaniorm
Drum artik bu serumdan sonrada dusuk yaparsam bebegi gebetik teste gonderilip inceletckmis eger embrio sorunluysa sdce genetikli tup bebek yaptirablrsin dedi.
Bakalim insaallah hakkimzda hayrlisi
Bu serumun işe yaradığı biri varsa yazar insaallah da umutbolur.
Geçmiş olsun canm 💐
Hangi serum tedavisi kullaniyorsun

Benimde düşüklerim var bakalm hangi tedavi uygulanacak 😔
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Amin
Dusuklerinize genetik test yapildimi
Benim dr solemedigi icin maalesrf dusuklerime bu yapılmadı oyuzden bebeklermi sagliksizdi bilemiorz
Drumn dedigi kan pihtilasmasi + rahim problemleri+ bagisiklik + sagliksiz embriolr
Dusuklerr bunlar sebep oluormus.

Amin
Dusuklerinize genetik test yapildimi
Benim dr solemedigi icin maalesrf dusuklerime bu yapılmadı oyuzden bebeklermi sagliksizdi bilemiorz
Drumn dedigi kan pihtilasmasi + rahim problemleri+ bagisiklik + sagliksiz embriolr
Dusuklerr bunlar sebep oluormus.
8 haftalık kalbi durmuştu Kürtaj olduğumda genetik testin gereksiz olduğunu söyledi patolojiye gönderildi onda da birşey çıkmadı bozulmuş gebelik falan yazıyordu, şimdi de genetikli tüp bebek yaptıralim diyor doktorum , ne yapacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum 😞

Bende kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, rahimde doğuştan yarım rahim, bağışıklık baskılayıcı ilaç da kullandığım halde kalbi durdu nasip değilmiş diyorum 🥺😔 benim gibi yarim rahimli olup ilk tüp bebgi sağlıkla kucağına alanlar da var.. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲

Back
X