Bebek Beslenmesi Katı qıda yiyemıyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

poyraz efe

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
3
0
1
28
Merhaba 13 aylık oglum war anne sütü almıyo pirinc tanesini bile yutamıyo pütürlü hiç bişeyı yiyemıyo we en kotusu yutkunmak için emzigini kullanıyo nasıl katı qıdaya alıstırırım tecrubelı anneler yardım edebılır mı

Disleri varsa yiyebilir, sadece bastan alistirmamissiniz heralde parcali seylere

4 altta 4 ustte dişi war ama malesef yemıyo ne yapabılırım bılmıyorum
Valla benim kizim 9 aylik olacak hic disi yok,yine de pütürlü gida veriyorum.Nasil alisirsa öyle gider.Bazen bogazinda kaliyor parcalayamadigi icin hemen su veriyorum,sakinlestiriyorum sonra bakiyorum yutuyor.İlk zamnlar cok korkar panik yapardım artik alistim.Sizinkinin disi varmis sanslisiniz yavas yavas puturlu vermeye sonra da parca vermeye baslayin minik minik.Ben karsisinda cigneme hareketi yapiyordum onunla birlikte sizde boyle yapın.Nasil yendigini gorsun.pes etmeyin zamanla alisir,ilk basta puturludrn başlayın yaninizda da suyunuzu bulundurun hemen pesinden verin tabi xok dikkat edin cunku hic bilmiyormuş puturlu seyleri

Yutkunmuyo emziqini wermedıkce aqızında bekletıyo sonrasında kusuyo. Pütürlü werdıqımde aqlayıp dırek kendını yere atıyo mama sandalyesıne kafasını koyuyo

Yutkunmuyo emziqini wermedıkce aqızında bekletıyo sonrasında kusuyo. Pütürlü werdıqımde aqlayıp dırek kendını yere atıyo mama sandalyesıne kafasını koyuyo
Sevdigi bir icecek versen,yedigi seyin arkasindan,yada pütürlü gidayi ver arkasindan direk icecek ver

Oncelikle doktoruyla bu durumu ivedi gorusup onun goruslerini alın ciddi bir durum.
Birde cigneme cubuklari var arastirin derim bu problem icin kullaniliyor

kızım bisküvileri çok seviyor, sindirim açısından ve yemesi kolay bir ürün olduğu için tavsiye ederim. pekmezle sütünüze, yoğurda katıp ezerek verebilirsiniz. kolay eriyen markaları kullanabilirsiniz hero baby organik bisküvi gibi (aşırı kolay eriyor). Katı gıda süreci için en doyurucu ürünlerden bence. öte yandan bir doktorla görüşmeniz de iyi olabilir. Kolaylıklar diliyorum :)

öncelik sebzeler ve meyveler olmalı.. bebek bisküvileri 2. hatta 3. sırada olmalı.. ama yemesi zor olan, yemek seçen bebekler için bisküviler güzel alternatiflerdir. organik olmaları da ayrı önemli.
Yukarıda arkadaş da yazmış katı gıdaya adım adım geçmek lazım, önce püre sonra azar azar katılaşmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…