• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katı parfüm, doa kozmetik ?

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
arkadaşlar doa kozmetikten katı parfüm siparişi vermek istiyorum da, kullandıysanız eğer hangi kokuyu tavsiye edersiniz?
katı parfümün kokusu diğer parfümler gibi belirgin midir? kalıcı mıdır?
tavsiye eder misiniz katı parfüm kullanmamı?

Son düzenleme:
arkadaşlar doa kozmetikten katı parfüm siparişi vermek istiyorum da, kullandıysanız eğer hangi kokuyu tavsiye edersiniz?
katı parfümün kokusu diğer parfümler gii belirgin midir?

İlk defa duydum...
Ne cahilim!!!:17:

ben sümbül kullanıyorum diğerlerini denemedim...fiatı uygun birkaçsaatlik ömrü var......kendi parfümünle birlikte kullanabilirsin

Doa kozmetiği bilmiyorum ama Lush da görmüştüm ben onlar gayet güzeldi:46:

Ben dustan sonra koltuk alti, boyun, dirsek, bilek gibi kisimlara yedirerek uyguluyorum. Hele ustune kendi parfumunu uygularsan daha kalici oluyor parfumun. Epilasyon sonrasi hele ozellikle koltuk altina uygulayin cildi yumusattigi icin killarin ters donmesini ve batigi onluyor:12::21:
sumbul, sandal agaci, mimoza, melisa, feslegen... hemen hemen hepsi var sanirim sadece limon cicegini ve portakali almadim.
Diger arkadaslar japon kirazini cok begeniyorlardi kismet olmadi alamadim bitirmis tatli cadilar:31: israrla onu bekliyorum:9:

Ben dustan sonra koltuk alti, boyun, dirsek, bilek gibi kisimlara yedirerek uyguluyorum. Hele ustune kendi parfumunu uygularsan daha kalici oluyor parfumun. Epilasyon sonrasi hele ozellikle koltuk altina uygulayin cildi yumusattigi icin killarin ters donmesini ve batigi onluyor:12::21:
sumbul, sandal agaci, mimoza, melisa, feslegen... hemen hemen hepsi var sanirim sadece limon cicegini ve portakali almadim.
Diger arkadaslar japon kirazini cok begeniyorlardi kismet olmadi alamadim bitirmis tatli cadilar:31: israrla onu bekliyorum:9:

canım bişi sorcam, şöle hafif, çiçeğimsi, ama kalıcı ve kendini belli eden bi koku tavsiye edebilir misin doa'dan rica etsem?
senin doa ile ilgili konunu okumaya çalışıyorum, kaç gündür bitmedi, malum 110 sayfa civarı :))))
oradaki tecrübelerinizden yola çıkarak, doa'ya yönelmeye başladım zaten :*

canım bişi sorcam, şöle hafif, çiçeğimsi, ama kalıcı ve kendini belli eden bi koku tavsiye edebilir misin doa'dan rica etsem?
senin doa ile ilgili konunu okumaya çalışıyorum, kaç gündür bitmedi, malum 110 sayfa civarı :))))
oradaki tecrübelerinizden yola çıkarak, doa'ya yönelmeye başladım zaten :*

O zaman mimoza, melisa, fesleğeni tavsiye ederim ama malum indirim zamanı kalmış mıdır bilemem:9:

Back