• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi katı meyve sıkacagı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben moulinex katı meyve sıkacağı kullanıyorum çok memnunum meyveleri bölmeden bütün halde atabiliyorum suyu da çok çıkıyor tavsiye ederim...

bizde kullanıyoruz çok memnunuz 2 sene oldu biz alalı eşim havuç suyunu çok seviyordu ben mandalina ve portakalı karıştırıyodum artık hanımefendiye başlıcaz yapmaya heralde bi dahaki kontrolde 5.ayda ek gıdaya geçeriz dedi doktor.

havuç da cam rende de süper oluyor.püresi o kadar pürüzsüz ki deneseniz şaşarsınız. ben ihtimal vermeden bi denedim, harika oluyor. hatta rendeden sonra tülbentten geçirdim, acayip suyu çıktı.

evet evet. daha ek gıdaya geçmeden buraya yazmışım neden zararlı olsun diye bir yorum. ama geçince kıyamadım her şeyi ben de cam rendede rendeledim. (o yorumu yazarken metalin vitaminleri öldüreceğini düşünmemiştim) havucu da. hem de arkadaşın dediği gibi çok da güzel rendeleniyor.(gerçi biraz kolum yoruluyor ama)tülbentten de geçince inanılmaz bir şekilde suyu çıkıyor. şu ana kadarı elma armut ve havuç rendeledim. suyunu vereceğim zaman tülbentten geçirdim. birkaç kere de öylece püre şeklinde verdim.(gerçi oğlum suyunu daha çok sevdi)

kızlar o kadar araştırdım ettim aldım alacam derken kızım 7.5 aylık oldu dahada almadım çook sağolun fıkırlerınız ıcın bebegım ıcın alamadım ama alcm ınsallh sonra..bende şimdi sadece cam rendede hallediorum işimi:))

Son düzenleme:
arnıca nın katı meyve sıkacağını satıyoruz eve de aldık bi tane..Çok güzel yapıyo ama biraz uğraştırıyo...

kızlarrr kesinlikle moulineks katı meyve sıkacagını tavsiye ederim ben oğlum dogmadan once aldım hem kendimize hemde oğlum dogunca ona vermek için cok memnunumm
1 elmadan yaklasık 1 bardak su cıkıyor yanı posasını tamamen ayırıyor suyunu veriyor size suzerken meyveyi sıktıgınızda olusan kopüğü bile ayırıyor saff neyve suyu kalıyor elinizde ben oğluma dogdugundan beri sıkıp skıp veriyorum2:34:

kızlarrr kesinlikle moulineks katı meyve sıkacagını tavsiye ederim ben oğlum dogmadan once aldım hem kendimize hemde oğlum dogunca ona vermek için cok memnunumm
1 elmadan yaklasık 1 bardak su cıkıyor yanı posasını tamamen ayırıyor suyunu veriyor size suzerken meyveyi sıktıgınızda olusan kopüğü bile ayırıyor saff neyve suyu kalıyor elinizde ben oğluma dogdugundan beri sıkıp skıp veriyorum2:34:

Hangi modeli acaba, temizliği kolay mıı?
Ve kullanıldıkça perpormansı düşüyor mu?
Bir soru daha ,narenciye sıkıyor mu?

Bem philips alu kullanıyorum çok memnunum portakal mandalina havuç elma hepsini sıkıyor elmayı bütün atıyorum portakalın mandalinanın kabuklarını soyup atıyorum çünkü tadını acı yapıyor

Back