• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

katı meyve sıkacağı tavsiyeleriniz ??

aysem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
7
0
36
Kocaeli
arkadaşlar merhaba; uzun zamandır katı meyve sıkacağı almak istiyorum fakat hangi marka ve model olması gerektiği konusunda karar veremedim (aslında biraz araştırıp fikir sahibi oldum birde sizden yorum almak istedim).. sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hangileri acaba??

Ben de almak istiyorum; ama ben hiç araştırma yapmadım.
Sizin araştırmalarınıza göre en iyi hangisi? (Özellikle kullanım açısından kolay ve iyi olan.)

en iyisi phillipsinki. ama bir modeli sadece, hangisi olduğunu unuttum. zamanında alacağım zaman çok araştırmıştım. kutusunu attım, makinenin üstünde yazıyorsa, paylaşırım. ancak söylemeliyim ki, sadece ilk birkaç hafta kullanılıyor. sonra her seferinde o kadar aparatı çıkar, yıka, geri yerleştir yoruyor insanı. ondan sonra da dolap arkasına atılıyor.

arkadaşım zamanında bende araştırdım philps alunun kını onerdiler tavsiye ederim aldım kullanıyorum süper

arkadaşlar bende philips ve braun bakıyordum..özellikle çekirdekli üzüm sıkıcak bir model arıyorum..ayrıca posa kabı alttamı yoksa arkadamı olması daha kullanışlı olur..

Anneme 2 sene önce philips almıştık hiç sıkıntı yaşamadık. 200 küsür bişiydi o zaman. Ya çok fazla kullanılan bişi olmadığı içinde hiç bir markanın sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum açıkçası.

arkadaşlar, katı meyve sıkacağımı aldım :)) özellikle braun ve philips baktığımı söylemiştim ama ufak bi karar değişikliğiyle Homend Projuicer 2701 aldım. bana göre artıları daha çoktu (servisini özellikle çok övdüler; herhangi bir arıza durumunda evden alıp eve teslim ediyorlarmış) ayrıca olumsuz yorumları olmayan bir üründü..

bu sabah mandalina ve elmayla makinayı denedim.. sonuç olarak mandalinanın posasını biraz sulu çıkardı, elma daha iyi oldu (3ortaboy elmadan 1su bardağı elma suyu çıktı) genel anlamda makinadan memnun kaldım, değişik meyvelerle denemeye davam :))

Back
X