katı meyve sıkacağı almalı mıyım?

aytenserra

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
26
1
6
34
İzmir
Arkadaşlar ek gıdaya geçiş hakkında hiçbir bilgim yok bebeğim 4 aylık. Meyve suyu için katı meyve sıkacağı gerekiyor mu cam rende mi alayım bilmiyorum. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

Bence almamalısınız. Onu kullanmaya ve sonrasında temizlemeye ayıracağınız zamanı bebeğinize ayırın :) Meyvelerin ilk önce suyunu daha sonra da cinsine göre rendeleyerek, çatalla ezerek vs. verebilirsiniz. Hem bebeğiniz de pütürlü gıdalara alışmış olur

Canim benim var. meyve sikacagini hic kullanmiyorum cam rende alicam su an normal rendemin civiyle delinmis gibi bi kismi var elmayi orada rendeliyorum tamamen posa halibe geliyor tulbentten geciriyorum cok guzel su cikiyor. Meyve sikacaginda 2 kasik meyve icin o kadar cok bulasik yikanmaz yani cam rende al sikacagi cocuk biraz buyuyunce alirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ek gıdaya geçiş hakkında hiçbir bilgim yok bebeğim 4 aylık. Meyve suyu için katı meyve sıkacağı gerekiyor mu cam rende mi alayım bilmiyorum. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

Bende de var meyve sıkacağı hiç kullanmadım. Ek gıdaya geçince meyve suyu vermiyor ki doktorlar. Meyvenin püresini veriyorlar. Zaten ek gıdaya geçmenin sebebi bebeğin dilini kullanarak yutkunmayı öğrenebilmesi. Sıvıyı içmeyi biliyorlar zaten. O meyveye çok ihtiyaçları olduğundan değil ek gıdaya geçiş. zaten minik minik başlanıyo. 1 tatlı kaşığı başlanıp yavaş yavaş arttırılıyor. Acele etme. Doktorunun söylediklerine göre yaparsın alışverişlerini. Cam rende yeterli olacaktır bence.

Boşuna alınan gereksiz yer kaplayan bişey. Cam rendede hepsinin suyunu zaten aluyorsun ayrıca meyve suyundan çok ben meyvenin kendisini yediriyorum rendeleyip çok daha faydalı. Çünkü meyve suyu demek resmen şeker demek....

Büyüyüncede hazırlarını içicez diye kıyamet koparırlar. Evde sıkılanı beğenmezler. Benim yiğenlerim öyle ☺️☺️ yani bencede gereksiz

arkadasa katılıyorum drlar suyu degıl puresını onerıyorlar.bızde oyle baslamıştık.cam rende işi göruyor

Benimki daha kucuk buyuyunce ne ister bilmiyorum ama meyve sikacagini biz kisin 2 gunde bir kullaniyoruz. Elma armut portakal mandalina havuc ... kis geceleri kullaniyoruz

Ne kadar güzel bir alışkanlık valla helal olsun :) benim eşim nerdeeeeee yemeği bile o kadar seçerki.... Sebze hayatında yok adamın ki meyveyi evde sıkalım içsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimkide icmem der yapinca bana birakmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…