- Konu Sahibi aytenserra
Arkadaşlar ek gıdaya geçiş hakkında hiçbir bilgim yok bebeğim 4 aylık. Meyve suyu için katı meyve sıkacağı gerekiyor mu cam rende mi alayım bilmiyorum. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ek gıdaya geçiş hakkında hiçbir bilgim yok bebeğim 4 aylık. Meyve suyu için katı meyve sıkacağı gerekiyor mu cam rende mi alayım bilmiyorum. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
Canim benim var. meyve sikacagini hic kullanmiyorum cam rende alicam su an normal rendemin civiyle delinmis gibi bi kismi var elmayi orada rendeliyorum tamamen posa halibe geliyor tulbentten geciriyorum cok guzel su cikiyor. Meyve sikacaginda 2 kasik meyve icin o kadar cok bulasik yikanmaz yani cam rende al sikacagi cocuk biraz buyuyunce alirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de var meyve sıkacağı hiç kullanmadım. Ek gıdaya geçince meyve suyu vermiyor ki doktorlar. Meyvenin püresini veriyorlar. Zaten ek gıdaya geçmenin sebebi bebeğin dilini kullanarak yutkunmayı öğrenebilmesi. Sıvıyı içmeyi biliyorlar zaten. O meyveye çok ihtiyaçları olduğundan değil ek gıdaya geçiş. zaten minik minik başlanıyo. 1 tatlı kaşığı başlanıp yavaş yavaş arttırılıyor. Acele etme. Doktorunun söylediklerine göre yaparsın alışverişlerini. Cam rende yeterli olacaktır bence.
Büyüyüncede hazırlarını içicez diye kıyamet koparırlar. Evde sıkılanı beğenmezler. Benim yiğenlerim öyle ☺️☺️ yani bencede gereksiz
Benimki daha kucuk buyuyunce ne ister bilmiyorum ama meyve sikacagini biz kisin 2 gunde bir kullaniyoruz. Elma armut portakal mandalina havuc ... kis geceleri kullaniyoruz