• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kati gidalara gecis nasil oluyor yardim lutfen!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maggie75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
29
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar.Oglum 6. aylik ve bu zamana kadar anne sutuyle besledim.Bu ay dogal olarak kati gidalara geciyoruz. Doktorumuz bir program verdi bu haftanin sonunda tum ogunlere gecmis olursunuz dedi.Gel gelelim oglum kolay kolay alismadi.Agzina her gelen seyi istemiyo.Sizin kati gidalara gecis sureciniz nasil oldu.?Nelerle baslayip nelerle devam ettiniz, bebisleriniz nasil tepkiler verdi paylasirsaniz cok sevinirim. Cunku oglum kati gidalara alisamaz ya da be onun fazla zorlarim diye cok korkuyorum.Yanitlariniz icin simdiden tesekkurler.
 
sahsen ben once meyve suları sonra pure daha sonra puturlu gıdalar verdım.
gercı benımkı yemeyı cok sevıyor.hıc ıtıraz etmedı.:nazar:
 
cnm bizimkide 7 aylık bende aloştıramadım daha varsa yoksa meme. bitek sulu şeyleri iyi alıyo elma suyu havuç suyu. azcık pütürlü olsun yutamıyo ya da ağzını hiç açmıyo
:59:
 
cam rendeyle elmayı armutu filan rendeleyin minik minik yedrin.zamanla püreye geçin
935
 
Back