Kate Middleton? Sen misin?

bensanademistim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
3.110
6.519
35
Arkadaşlar bir haber okudum Kate Middleton rumuz kullanarak gizlice İngiltere'de internet sitelerinde dolaşıp hem annelerle fikir alışverişi yapıyormuş hem de ailevi sorunlarını isim vermeden paylaşıp öneri alıyormuş. Yani aynı burası gibi :KK57::rolleyes:

Yazık ya hem prensessin hem de hapis hayatı yaşıyosun. İnternet onlar için yasak, özel hesap yasak, her adımları kurallı olmak zorunda. İnsan en ufakcık, belki bizim gözardı ettiğimiz özgürlükleri bile ne kadar özlüyordur... Her hareketin olay, her hareketin gözler önünde. Rahatca paranı bile yiyemiyorsun, denize bile girmek büyük olay. Büyük güç büyük sorumluluktur derler ya o hesap. İngiltere'de olay çıkmış bu yüzden.
Acaba bizde de var mıdır burada kendini gizleyen ünlüler. Kim bilir:KK48:

Bu arada, selam Kate :KK25:

Tamam itiraf ediyorum, Kate benim. Gerçekten çok zor bir hayatım var her gün mendebur kayınvalidemi çekmek yetmiyor gibi bir de her şeyimi kısıtlıyorlar. Ah ah :KK53:

Kayinvalidem yok ama kayinvalidemin kaynanasi meymenetsiz surati ömrümü torpuledi anacim. Kayonvalidemin ömrünü yedi benimkini de yemeye calisiyor.

Ama duuur kaynim yeni evlendi yeni gelini cok arsiz. O beni mumla arar . Sabredin kizlar size tavsiyem budur. Herkes hak ettigini yasar haaaahaaa!

X