KASÜSTÜ TAVSİYE EDER MISİNIZ? DOKU YOK AMA EMZIRME VAR

Emzirme dönemi gecirdim. Doku yok sayılır.
Buna en iyi dr görüp karar verir. Ama benimde size çok benzerdi, doku azdı ama emzirme dönemi süt dolup büyüyüp esnedi. Sonra yine yok oldular :) Dokum az oldugu için kasaltı önerdi tüm dr lar. 400cc hp kasaltı var bende, gayet memnunum. Emzirme dönemi memeler esnediği için sonrasında büyük protez daha rahat oluyor.

Saolun cevap icin. Kimse bişey yazmıyor. Meme büyüten bidaha buraya girmiyor sanırım. esneklik olduğu icin çok ağrı olmuyor mu

Günlerdir uyuamıyorum. Gerek ameliyat süreci ağrı korkusu gerekse sonrasında ne hissedeceğim. Orda hep kalın süngerli sutyen takıyor gibi mi olacak? Enazindan sütyeni akşam gece çıkarıyoruz bi nefes alıyoruz. Protezi çıkaramayız da. Nasıl bir his

Doktorum emzirme geçirenlerde o gerginlik hissinin nispeten az oldugunu söylemişti. Gerçi ben protezleri biraz büyük seçtiğimden yine yasadım o hissi ama inanın büyütülecek bir şey değil. İlk haftayı atlattıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelip iyileşiyor. Her gecen gün memelerin guZelleştiğini görmek çok harika bir his. O baskı hissiyatı doğum yapmış biri için hiçbir şey değil Hele kasüstü yaptırırsanız kaslar kesilmeyeceğinden çok daha konforlu bir ameliyat oluyor. Benim dokum olmadığından kasaltı yaptırdım mecburen, kollarımı kullanmak çok zor oldu ilk günler.

Sizin nekadar oldu? Protezleri dokunmadan ya da dokunarak hissediyor musunuz

Benim ikinci ameliyatım üzerinden 5 Buçuk ay geçti. Dokunmadığımda varlıklarını bile hissetmiyorum artık benim gibiler :) Dokununca ise hala biraz hissediyorum ama daha yeni sayılır. Ilk zamanlar gibi değil tabi çok çok yumusadı. Birkaç ay sonra bence tamamen yumuşayacak. Bekliyoruz bakalım :) 6 ay ila 1 sene ideal zaman.

Neden ikinci ameliyat

Ilki 300 cc idi beni tatmin etmedi, ameliyat oldugum belli bile olmadı. Bence cc ye çok iyi karar verin, doğal olsun derseniz dr lar direk küçük=doğal anlıyorlar aman dikkat. Şimdiki de çok doğal ama küçük değil öyle söyliyim. Dokunuz yoksa kasaltı düşünün bence hem kasaltı olunca kapsul riski de daha az oluyor. Hemde naturel bit görüntü oluyor.

Ilk defa sizin gibi iki ameliyat geçiren biri ile karşılaşıyorum. Ikincide ağrı acı daha az olmuştur sanırım zaten yer açıldığı icin

Ilk defa sizin gibi iki ameliyat geçiren biri ile karşılaşıyorum. Ikincide ağrı acı daha az olmuştur sanırım zaten yer açıldığı icin
Yoo var aslında öyle arkadaslarım burda :) ikinci cok cok daha rahattı tabi cepler ilkinde açıldığı ve kas ilkinde kesildiği için.

Yoo var aslında öyle arkadaslarım burda :) ikinci cok cok daha rahattı tabi cepler ilkinde açıldığı ve kas ilkinde kesildiği için.
Bu kas kesilmesi bana çok ürkütücü geliyor. Kasalti icin mutlaka kas kesilmez gerekiyor mu? O ağrı kas kesilme ağrısı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…