• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasüstü ameliyat sonrasını paylaşalım

nightwalk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kasüstü ameliyat olanlar ameliyat sonrasında ağrı vs. Denyimlerimizi,süreci paylaşalım birbirimize bilgi verelim....

Arkadaşlar benim ağrılar çok. Yani yemek yerken bişey boğazıma takılsa öksürüp çıkaramıyorum,hapşırırken çok zor bi de gülemiyorum bile. Sizler de de oldumu. Benim bugün 4.günüm

Benimde kas zarı altı ama çok şükür ilk günden beri Ağrı'm olmadı sadece ara ara sızı oluyor buarada benim bugün 16. Günüm

Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Benim ağrı eşiğim de yüksektir ama. Gece boğuluyo gibi oldum kaç kez

nightwalk nightwalk sizin önceki durumunuz nasıldı? Kaç cm dokunuz vardı acaba? Ben de kas üstü istiyorum. Durumumuzu karşılaştırmak istedim. Benim alt 76 cm, göğüs üstünden 88 cm.

Ayyyy yanlış yazmışım. nightwalk nightwalk 76 cm üst 83/84.

Bende emzirme sonrası doku kaybı oluştu. Önceden de büyük değildi ama artık ufacık kaldı ve boşaldı.

Son düzenleme:
Ben de okadar dokun varsa niye yaptırıyosun negerek var diyecektim. sonra geri sanane dedim içimden. şimdi oldu

Ben de okadar dokun varsa niye yaptırıyosun negerek var diyecektim. sonra geri sanane dedim içimden. şimdi oldu

Önceden de büyük bir memem yoktu, destekli B cup takıyordum ama emzirme sonrası olan meme dokusu da eridi ve geriye kalanlar beni mutlu etmedi. Sizin de emzirme sonrası mı?

Önceden de büyük bir memem yoktu, destekli B cup takıyordum ama emzirme sonrası olan meme dokusu da eridi ve geriye kalanlar beni mutlu etmedi. Sizin de emzirme sonrası mı?
yok bekarım ben canım. ben de kasaltı yapıldığını sandım. sonra kontrole bi gittim dr kasüstü dedi' çok şaşırdım ve de sevindim. yüzüyorum çünkü çok pimpirikliyimdir

yok bekarım ben canım. ben de kasaltı yapıldığını sandım. sonra kontrole bi gittim dr kasüstü dedi' çok şaşırdım ve de sevindim. yüzüyorum çünkü çok pimpirikliyimdir

Hatırlıyorum. Yüzüyorum ben, gerçekten bir sorun oluyor mu kas altında diye sormuştunuz. Ne güzel. Doktorunuz kimdi?

Back
X