Kastamonu'da hayat

inciliboncuklu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
114
43
13
33
Merhaba arkadaşlar. Kastamonu' ya tayinimiz çıkacak gibi. Henüz kesin değil. Bilenler yada yaşayanlar nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verebilirler mi?

Çok yabancılık çekeceğinizi sanmıyorum. Hatta memnun bile olabilirsiniz hayatınızdan. İyidir memleketimin insanı..

Kastamonu iyidir. :) küçük bir şehir ama doğa seven için koşulları çok iyi. Son yıllarda evlerden dolayı kiralar da düştü. Tavsiyem şehir içinden (şehrin göbeğinden yani) tutmayın evi, kışın biraz kirli olur havası (şehrin yapısından dolayı). Zaten otobüsle vs ulaşım çok kolay oluyor her yere.

Kastamonu iyidir. :) küçük bir şehir ama doğa seven için koşulları çok iyi. Son yıllarda evlerden dolayı kiralar da düştü. Tavsiyem şehir içinden (şehrin göbeğinden yani) tutmayın evi, kışın biraz kirli olur havası (şehrin yapısından dolayı). Zaten otobüsle vs ulaşım çok kolay oluyor her yere.
Mehmet Akif Ersoy tarafında evler çok uygun kötü bir yer mi orası?

Hangi şehirden gideceksiniz Kastamonu’ya?Memurlar için güzel para biriktirebileceğiniz bir yer bence.İnşallah ilçelerine gitmezsiniz

Merkezine gideceğiz
Olukbaşı Ve Daday yolu üzerinde yeni evler var.Kuzeykent öğrencilerden dolayı kalabalık,cafeler filan çok fazla.Kastamonu’da heryer birbirine yakındır Ve tek otobüsle bir ucundan bir ucuna gidebilirsiniz.Kışları çok soğuk olur yazın nem Yok denebilecek kadar azdır.Yaz geceleri çok güzel olur serindir.

Oh temiz hava sessiz sakin bir şehir.Insanlarida çok iyidir.
Memleketim diye söylemiyorum ben çok severim

Mehmet Akif Ersoy tarafında evler çok uygun kötü bir yer mi orası?

Mahalle mahalle bilmiyorum ama haritadan baktım, mevkiisini aşağı yukarı biliyorum. O tarafta ablamlar oturmuştu bir süre. Güzel sakin bir yerdi. Ama kültürel seviye ile ilgili bir şey diyemem, orada oturmadığım için. Bu arada kışları aşırı soğuk olmaz merkezde, 2012-2013 senesinde merkeze kar bile yağmamıştı. Ama ilçelere bol kar yağıyordu, oralar daha soğuktu. Yalıtımlı güzel bir ev tutarsanız sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Back
X