• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaspersky Virüs Temizleme Aracı

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Kaspersky tarafından üretilmiş olan bu araçla günümüzdeki en zararlı virüslerin, truva atlarının, internet solucanlarının ve diğer kötü niyetli araçların bazılarını kolayca temizleyebilirsiniz. Kullanımı da oldukça kolay olan bu aracı innDirip, sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre açtıktan sonra, bu klasör içerisindeki CLRAV.COM uygulamasını çalıştırmalısınız.

Yazılımın Temizleyebildiği Zararlılar :
I-Worm.BleBla.b
I-Worm.Navidad
I-Worm.Sircam
I-Worm.Goner
I-Worm.Klez.a,e,f,g,h
Win32.Elkern.c
IWorm.Lentin.a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p
I-Worm.Tanatos.a,b
Worm.Win32.Opasoft.a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p
I-Worm.Avron.a,b,c,d,e
IWorm.LovGate.a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l
I-Worm.Fizzer
I-Worm.Magold.a,b,c,d,e
Worm.Win32.Lovesan
Worm.Win32.Welchia
I-Worm.Sobig.f
I-Worm.Dumaru.a-m
Trojan.Win32.SilentLog.a-b
Backdoor.Small.d
I-Worm.Swen
Backdoor.Afcore.l-ad
I-Worm.Sober.a,c
I-Worm.Mydoom.a-b,e
I-Worm.Torvil.d
I-Worm.NetSky.b-d
TrojanDownloader.Win32.Agent.a-j,n-r
I-Worm.Bagle.a-j,n-r,z
Worm.Win32.Sasser.a-d,f
Backdoor.Agent.ac
Trojan.Win32.StartPage.fw

INDIR şutarafagitti

Sürüm : 11.0.0.2

Boyut : 140 Kb

Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Ingilizce

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

bu proğramı kullanıyorum gercekten çok güzel bir vırüs temizleyiçisi hiç bir vırüsü kaçırmıyor tavsiye ederima.s

şimdi sizin verdiğiniz yerden programı indirdim, CLRAV.COM uygulamasını çalıştırdım. 1 dak. bile sürmedi işlem. şimdi virüs taramasını yapmış mı oluyor? ben daha önce de kaspersky kullandım ama bu değişik geldi.. eğer bu kadar hızlı bir programsa süpermiş , yoksa ben mi bişeyi eksik yaptım :utangac: ..

kaspersky programını google yazıp arıyorum . hatta 2 kere indirdim ama çalıştıramadım.. yardımcı olurmusunuz....

günaydın arkadaşlar benim benim bilgisayar açıkken sağ altta system antivirus 2008 çıkıyor bu ne demek sonrada ekranda yazılar çıkıyor you have a securty problem yazıyor.ne yapmam gerekiyo
teşekkürler
yazılım sahte uyarısı geliyor birde.bişey anlamadım.

Back