• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kasnakta oda takımı yapımı

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
merhaba arkadaşım ellerine sağlık çok güzel oluyor bende kardeşimin çeyizine yapmak istiyorum kullandığın tutkal nedr nekadar beklettikten sonra kasnaktan çıkardın parçayı birde üzerine nasıl pul koyuluyor bilgi verirsen sevinirim.....

canım peki kasnaktan nasıl çıkarıyoruz

kenarlarından yukarı doğru çektiğinde çivinin baş kısımlarından çıkıyor.aslında cam çivisi kullanmak en iyisi çünkü baş kısmı fazla büyük olmadığı için örtüyü kasnaktan çıkarması daha kolay oluyor:utangac:

ben bişey anlamadım bunun masa sehpasını falan yapıyorlar onlarada o boyuttamı kasnak gerekiyo kocaman yani.

o kasnakları evdede yapabiliriz bir kaç farklı boyutta yapmak yeterli olur bence asmalı konaktan sonra çok yaygınlaışmışdı bu baharın fuları diye bizde cocukken bu kasnakla lif yapardık :)tersden çiviyi çakarsak çıkarırken daha kolay olur fikrimce :)

Bende yapmayı düşünüyorum bir de neler almamız gerekiyor onları da paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bu paylaşım içinde tşkler

Daha önce hiç görmemiştim bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back