- 6 Mart 2009
- 6.404
- 3
kızlar bakın bunları ben ördüm :)
biraz uydurma oldu ama idare eder işte :1rolleyes:
cokta güzel olmus güle güle giysin bebişinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunlar battaniyelerimiz ayıcıklıyı annem ördü diğeride mora topitoş
kizlar cicilerinize bayildim.. helede el emegi göz nuru olunca daha bi icim gidiyor.. yapmaya hevesleniyorum ama sizin iplerinizede bayiliyorum söylemeden gecemiycem.. benim kaynana basta erkek olcak icime doguyor diyerek bi sürü sey örmüs mavi mavi simdi kiz oldugunu ögrenince ördükleri kaldi..tabiki istemedim.. en bastan dedim ona cünkü belli degil cinsiyeti belli olsun öyle ör diye ama nafile.. simdi komsuda bos bos oturuyormus.. neden kiz olunca ayni hevesi kalmadi anlamadim.. bide bu koza ipten olan battaniyeye görümceme söyledim.. (izmirde yasiyorlar) dediki ben hic öyle ip görmedim duymadim.. burda yoktur deyip kestirip atti.. bende artik aramiyorum.. esim konusuyor benide uyuyor diyor herdefasinda.. ama kafayada taktim burdan maliyeti kac olursa olsun ben alip örcem..cok üzülüyorum bu duruma kizlar ya.. takmayim diyorum ama insanin elinde olmuyor..
canım battaniyeyi annem ördü iplerin fiyatı ortalama 3 tl civarı o kadar pahalı değil yani hatta daha ucuza 2 tl ye bile alırsın 500 gr falan gidio sanırım o kadar para verip sakın alma o iplerdencanim ben bu koza ipli battaniyeye bayildim.. kac gündür ip arayisindayim ama 200gr 10€ diyorlar hicte bu kadar güzel degil kalitesi.. ee herseyin memleketimde güzel tabiki.. burda bunu bulmasi cok zor olcak.. ama kafayada taktim yapmak istiyorum.. simdi sana bi soru.. bu ipler türkiyede kaca satiliyor.. ve böyle bi battaniye icin kac gr ip yeterli gelir.`?
kizlar cicilerinize bayildim.. helede el emegi göz nuru olunca daha bi icim gidiyor.. yapmaya hevesleniyorum ama sizin iplerinizede bayiliyorum söylemeden gecemiycem.. benim kaynana basta erkek olcak icime doguyor diyerek bi sürü sey örmüs mavi mavi simdi kiz oldugunu ögrenince ördükleri kaldi..tabiki istemedim.. en bastan dedim ona cünkü belli degil cinsiyeti belli olsun öyle ör diye ama nafile.. simdi komsuda bos bos oturuyormus.. neden kiz olunca ayni hevesi kalmadi anlamadim.. bide bu koza ipten olan battaniyeye görümceme söyledim.. (izmirde yasiyorlar) dediki ben hic öyle ip görmedim duymadim.. burda yoktur deyip kestirip atti.. bende artik aramiyorum.. esim konusuyor benide uyuyor diyor herdefasinda.. ama kafayada taktim burdan maliyeti kac olursa olsun ben alip örcem..cok üzülüyorum bu duruma kizlar ya.. takmayim diyorum ama insanin elinde olmuyor..