- 6 Mart 2009
- 6.404
- 3
kenya cicişler çok datluuu zemuszemus
ayy bu karı milleti hep aynıı kızzzzzzzzzz sehpalara bende bittim nan :roflol:
sağol tatlım
ben hepinize bi kargo yapıp gönderem bu sehpalardan opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kenya cicişler çok datluuu zemuszemus
ayy bu karı milleti hep aynıı kızzzzzzzzzz sehpalara bende bittim nan :roflol:
canlizzzzzzzzzz çok tatlı gıı bu etek ay yirim ben onuuuu kenyaa gördün mü gı asyanın eteki yok diyodun bak eteğin paşası geldüüü heehhehe güle güle kullansun bebikooonnn
bu kapı süsümüz annem yapıyoo daha bitmemiş ama
[/URL][/IMG]
bu elbiseyi kanzdan almış 17.50tl
[/URL][/IMG]
bunu annem kanzdan almış 17.50tl
[/URL][/IMG]
bu şeker sepeti annem yapıyoo daha bitmemiş ama
[/URL][/IMG]
bunu annem almış eminönünden 10tl
[/URL][/IMG]
bu eteği weniceden aldım 3.50tl
[/URL][/IMG]
cicişlerimizi fiyatlarıylan beraber yazdım bi fikir olurr diyee opuyorumnanaktan
hepsi cok güzel tugbişim güle güle giysin miniğin opuyorumnanaktan
Ebiscemm Kenyamm ne kadar tatlı cicile kızlar yaa Allahım güle güle kullandırmayı nasip etsin inşallahhh a.s. a.s. a.s.
yaa ben yazlık aldıklarımı hep 9 aylık alıyomm ama millet ona bile küçük diyoo zaten anca ağustosta 9 aylık olcak
daha mı büyük alsam acabaa
siz nasıl alıyosunuz
Canlizzz çok tatlı aldığın güle güle giysin kenyamın kuzusu a.s.
Tuğbaa canım yaa maşallahın var yeminle çok çok güzel hepsi sepetler hazır kapı süsleri yapılıyor kırkbinkez maşallahhhhhhhhhSağlıkla kullanmak nasip olsun inşl canım benim a.s.
yaa ben yazlık aldıklarımı hep 9 aylık alıyomm ama millet ona bile küçük diyoo zaten anca ağustosta 9 aylık olcak
daha mı büyük alsam acabaa
siz nasıl alıyosunuz
kızz tubiiişş anan hem hevesli hemde marifetli hemide zevkli maşallahhhhhh teyzoşa bi alkış istiyorummmm alkisalkisalkis
çok şekerlerrr ayy geçen işyerinden sevk almaya giderkene weniceye baktım dışardan sankim yeni ürünler mi ne gelmişttiii ayyy kot bahçivan tarzı bişiler gördüm sanki eğer serap görmediysem hemen gidip bakmam lazımmm delikafadulden
tubaaaaaa kıss yarın işin varmııı
kenyacım kendı ogluma bırseyler gördükçe senın kızada alır hepsını bı kargolarım begendıne sevındım lülülülülülü hepinizin begendıne cok sevındım güle güle giısin asya
kendımınkılerı ekleyemedım daha yadenıyorum bakalım yapabılırsem