- 6 Şubat 2009
- 6.632
- 1
- 42
cerin şekerım çakma adidasında taçlarında hepsı cok güzel güle güle giy tatlım hihoyyyt
saol şikerim daha çakmaları sizin ossun :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cerin şekerım çakma adidasında taçlarında hepsı cok güzel güle güle giy tatlım hihoyyyt
ben de 2.5a aldım kuzum pazardan 1ini dolaba yapıştırdım 2sini de duvara yapıştırcaamkartanem pazardan mı buldun stickerlarını
kaça aldın
desenleri nasıl bakim
sen nereye yapıştıracan
bulmana sevindim
falla mıı gıı heç bakmamışım yarın alem o zamaaaannnsağol kuzumm hee pijamasının beli ayarlı
tşk.ederim cnm kıss penti nüü de var o çoraplardan hem daa değişikleri de varr
canısı pijama altının beli ayarlanıyo kaydirigubbakcemile3 gecelik diz hizası kıss 1.60 boy uzaktan çektim die heralde öle görünüoookaydirigubbakcemile2
şuursuz delüüü :mymeka:ebişim picamaları bilinçlü aldım dümesiz sıyırıp emzirecüm :jeyyar:
amma velakin gecelikte tememen şuurumu kaybetmişim nan o kaa sevdimdi görür görmez zart deyu aldım sora dönerkene metroya bindim abuuuu didim nan bu gecelüğün düğmesi varmıdı şöle poşetin ucundan bi baktım yohhh kafamçokkarıştı hah didim zıçtık neysem eve zor attım kendimi hemen denedim v yaka ya memişi üstten rahatça pırtlatabildimmm şükür kaydirigubbakcemile2 yohhsam caaaaaanım gecelüğü bebemi memeden kesene kaa giyemicudum naannn şuursuzluğun da bu kadarı haaaaaaa :roflol::roflol::roflol: gerçi normalde de gecelik çok tarzım olan bişi deelde normal doğumda daha ii olimiş dediler deyu aldım bunu da hastanede beni idare etsin yeter
bu arada tatlışım senin cicişlerde çoh güzelmiş gıı güle güle kullannnnn
saol şikerim daha çakmaları sizin ossun :roflol: