Saç Rengi ve Saç Boyama kaşlarının rengini açanlar?

ViaLucida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
41
0
36
İçel Mersin
merhaba,
benim saçlarım bakır kahve tonlarında ve beyaz tenliyim. kaşlarım çok koyu değil aslında ama biraz daha saçlarımın rengine yakın olsa daha iyi olacakmış gibi geliyor bana.saçlarımı evde annem boyuyor. kaşlarımı kuaföre boyatmam gerek sanırım, çünkü saçlarda kullandıklarından başka bi boya kullanıyolar di mi?
bi de boyatırsam tekrar ne kadar süre sonra boyatmam gerekir? bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim...

tatlım ben 2 haftaya bir evde boyuyorum. Kuaförde saç boyası kullanıyordu benim ben evde boyamaya geçtiğimde kendim boyamaya başladım. Sarartıcı çok inceltiyor birde 2 haftaya bir yapınca uçları kaşın kötü oluyor ben onun için küllü sarı boya ile boyuyorum dipleri çıktığında da çünkü ucu dibi aynı renk oluyor. Ben %9luk oksidan ile yapıyorum ama benim kaşlarım bildiğin siyah anca kırılıyor rengi. Sen istersen %6 ile dene.

cevabın için sağol canım,
ama ben bu %9 luk, %6 lık oksidan olayını bilmiyorum:44:
saçlarımı boyarken aynı boyayı kaşlarıma da sürsem olmaz mı ki?
bi de kaç dakika kalmalı sence?

9luk daha açık yapıyor 6'dan canım. Ben 10dk falan tutuyorum olmadı bakıyorum tekrar yapıyorum. Bakır turuncu oldugu için ben o dediğim rengi almışdım o kahverengimsi yapıyor bakırlık vermiyor pek ama sen istersen boyanı dene önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…