Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim kaşlarım da siyah ten rengim açık saç rengimden bile koyu olduğu için mecburien açıyorum rengini..kuaförlere açtırmanı tavisye etmem açıcı ile açıyorlar bu da güneşte kızılımsı bir renk gibi görünmesine sebep oluyor..geçenlerde
bununla 5-10 dakika arası beklettim çok güzel oldu ama uzun süre bekletme ve kontrol et sürekli..bir de kahverengi göz veya kaş kalemi almanı tavsiye ederim,kusurları kapatabilirsin onunla da..
Kaşlar için özel değil kaş boyaları da var ama onlar oldukca pahalı ve her yerde bulunmuyor..akma olmadı çünkü rengi açılıyor zaten,1 aya yakın da idare ediyor..
Koyu kaş güzeldir yahu, neden boyuyorsun ? benim kaşlarımda koyudur ama saçlarımı bakır'a boyadığım için kaşlarımıda boyamak zorunda kaldım.. kuaför kaş boyasıyla boyadı beğendim ben.. bence iyi bi kuaföre git.. Frezya'nın da dediği gibi bazı kuaförler açıcı ile açıyor o zaman bakırımsı oluyor hiç doğal değil ve güneşte kızıl kızıl parlıyor başıma gelmişti geçen sene ( ya da güzellik merkezine git orada'da kaş boyasıyla boyama yapıyorlar hemde çok doğal kahveler falan var.. hatta yanlış hatırlamıyorsam ağaç kabuğu kahvesiydi sanırım çok doğal ve güzel bi renkti
Koyu kaş güzeldir yahu, neden boyuyorsun ? benim kaşlarımda koyudur ama saçlarımı bakır'a boyadığım için kaşlarımıda boyamak zorunda kaldım.. kuaför kaş boyasıyla boyadı beğendim ben.. bence iyi bi kuaföre git.. Frezya'nın da dediği gibi bazı kuaförler açıcı ile açıyor o zaman bakırımsı oluyor hiç doğal değil ve güneşte kızıl kızıl parlıyor başıma gelmişti geçen sene ( ya da güzellik merkezine git orada'da kaş boyasıyla boyama yapıyorlar hemde çok doğal kahveler falan var.. hatta yanlış hatırlamıyorsam ağaç kabuğu kahvesiydi sanırım çok doğal ve güzel bi renkti