• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Kaşlarımın içindeki kabuklanmalar :(

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

busraak

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
43
1
296
İstanbul
arkadaşlar cildim yağlı ama kaşlarımın içinde sanki kepek gibi dökülmeler oluyo.kabuk gibiler.napabilirim fikri olan ? :(

Kaşlarını yüz temizleme jelinle ovuşturarak yıka hergün.Belki işe yarar..

nemlendirici mi canım bu ürün.fiyatı hakkında bilgin varmı?

evet çok yoğun nem sağlıyor,hydro su bazlı,lipo daha yağlı.bende de benzer bir durum olmuştu.lipo 10Tl hydro 5Tl civarında.ilk önce lipoyu kullandım ben ki kuru bir cildim yoktur aslında daha sonra hyroya geçtim.reçetesiz satıldığı için pek çok kişi nemlendirici olarak da kullanıyor,zaten kozmetik amaçlı alındığı için devlet ödemiyor artık.öncelikle liposunu öneriririm çok rahatlatıyor.ben daha sonra kendi nemlendiricime geçtim,düzelince.kısa sürede düzeliyor,üzülme canım.Geçmezse bir dermatoloğa görünmekte fayda var.

arkadaşlar cildim yağlı ama kaşlarımın içinde sanki kepek gibi dökülmeler oluyo.kabuk gibiler.napabilirim fikri olan ? :(

seboreik egzema ( saçlı deride oluşan egzama) çeşidine benziyor bi takım kremler var ama tam olarak gitmiyor özel günlere yakın ve stresli olduğun zaman daha çok olur cilt uzmanına gidip uygun kremi almalısın

seboreik egzema ( saçlı deride oluşan egzama) çeşidine benziyor bi takım kremler var ama tam olarak gitmiyor özel günlere yakın ve stresli olduğun zaman daha çok olur cilt uzmanına gidip uygun kremi almalısın

çok teşekkür ederim canım.stresle ve özel günlerimle alakalı olabilir gerçekten.ilk işim dermatolağa gitmek olcak :)

strese baglı egzama aynı durum bende de var doktora gittim krem verdi kullanmam icin bi sure surdum ama alnımda kızarıklar oldu bıraktım en iyisi stres yapmamak heralde:31:

Back
X