Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriKaşlarımın içindeki kabuklanmalar :(
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
yüz temizleme jelleriyle toniklerle yıkadım.
kaşlarımın altındaki deri kuru olabilirmi acaba diyerek nemlendirici losyon alanda sürdüm ama hiçbi faydası yok
evet çok yoğun nem sağlıyor,hydro su bazlı,lipo daha yağlı.bende de benzer bir durum olmuştu.lipo 10Tl hydro 5Tl civarında.ilk önce lipoyu kullandım ben ki kuru bir cildim yoktur aslında daha sonra hyroya geçtim.reçetesiz satıldığı için pek çok kişi nemlendirici olarak da kullanıyor,zaten kozmetik amaçlı alındığı için devlet ödemiyor artık.öncelikle liposunu öneriririm çok rahatlatıyor.ben daha sonra kendi nemlendiricime geçtim,düzelince.kısa sürede düzeliyor,üzülme canım.Geçmezse bir dermatoloğa görünmekte fayda var.
seboreik egzema ( saçlı deride oluşan egzama) çeşidine benziyor bi takım kremler var ama tam olarak gitmiyor özel günlere yakın ve stresli olduğun zaman daha çok olur cilt uzmanına gidip uygun kremi almalısın
seboreik egzema ( saçlı deride oluşan egzama) çeşidine benziyor bi takım kremler var ama tam olarak gitmiyor özel günlere yakın ve stresli olduğun zaman daha çok olur cilt uzmanına gidip uygun kremi almalısın
strese baglı egzama aynı durum bende de var doktora gittim krem verdi kullanmam icin bi sure surdum ama alnımda kızarıklar oldu bıraktım en iyisi stres yapmamak heralde
strese baglı egzama aynı durum bende de var doktora gittim krem verdi kullanmam icin bi sure surdum ama alnımda kızarıklar oldu bıraktım en iyisi stres yapmamak heralde