Kaşlarımı alıyorum hep yeşil yeşil duruyor.. :((

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.
sorunum kaşlarım :KK43:
kaşlarımı alıyorum ama ortası hep yeşil yeşil duruyor ve bakan hemen fark edebiliyor.
neden böyle? çok moralimi bozuyor ..:KK14::KK14:

nasıl yeşil yeşil anlamadı ama rengi kararmış gibiyse açmak için limon sürmeyi bi dene istersen bu forumda bi yerde okumuştum ama işe yarar mı bilmiyorum:26:

bazı erkeklerinde yüzü yeşeriyo sakallarından dolayı çünkü ters alıyolar ondan alış yöntemini değiştir cımbızla alıyosan iple dene veya tersten alıyo olablirsin yöntem değiştir.hepsini aynı anda al her hafta değilde 2 haftada bir al.tam bi teli alıyosun diğeri çıkıyo çıkanı alıyosan önceden almış olduğun çıkıyo onadanda olablir.kıl kökü gelirken yeşil bi görüntü veriyo oalblir.

başka bi başlığa yazcakken buraya yazdım iptal olmuyo mesj.o yüzden yeniden düzenliyorum kusura bakmayın

Son düzenleme:
bazı erkeklerinde yüzü yeşeriyo sakallarından dolayı çünkü ters alıyolar ondan alış yöntemini değiştir cımbızla alıyosan iple dene veya tersten alıyo olablirsin yöntem değiştir.hepsini aynı anda al her hafta değilde 2 haftada bir al.tam bi teli alıyosun diğeri çıkıyo çıkanı alıyosan önceden almış olduğun çıkıyo onadanda olablir.kıl kökü gelirken yeşil bi görüntü veriyo oalblir.

sanırım ondan kaynaklıyor. değiştirdim cımbızla alımı falan ama yok aynı. ve iki günde bir hemen çıkıyor. benim bi çözüm bulmam lazım. :KK14:

X