Arkadaşlar son 4-5 aydır kaşlarım dökülüyor.özellikle 2-3 haftadır iyice seyrekleşti( birkaç gün sarımsak sürdüm iyi geliyormuş diye okudum internette.ama düzenli sürmediğim için bi sonuç alamadım.sizce ne yapmam gerek, sarımsak işe yararmı düzenli kullansam?
evet canım tanıdığım biri deneyip kaş çıkarttığını söylemişti. benim sana tavsiyem hint yağı,yılan yağı sürüp eline sarımsağı alıp 5 dk sarımsakla kaşlarını ovalaman
Aa 5 dakika durmadan mı süreceğimben 10 saniye sürüp bırakıyordum
yani ben denemedim tahminen söyledim ama 10sn de çok az ama tabi hiç yapmamaktan iyidir ama yani sende "bizde de bir sihirli değnek yokki kaşlarına dokunalım kaşların çıksın. tembel
Benimde kaşım çıkmıyordu belli bir yerde. 1 ay boyunca sürdüm ortadan ikiye bölüp de sürdüm çıktı kalın kaşlıyım artık :)
Canım sürüp bırakıyormuydun? Yoksa masaj felan yapıyormuydun kaşlarına?
Bastırarak sürdüm hep. Vazalin de bir yerden duymuştum o da ise yaradı kalın bir şekilde sürdüm diş fırçası ile taradim deriyi yumuşattiğı için çıkıyor.
Arkadaşlar son 4-5 aydır kaşlarım dökülüyor.özellikle 2-3 haftadır iyice seyrekleşti( birkaç gün sarımsak sürdüm iyi geliyormuş diye okudum internette.ama düzenli sürmediğim için bi sonuç alamadım.sizce ne yapmam gerek, sarımsak işe yararmı düzenli kullansam? Bir de kaşlarımın altındaki deri soyuluyor kaşınıyorum hep.kaşıdıkça yoluyorum, daha da çok dökülüyor..
Arkadaşlar son 4-5 aydır kaşlarım dökülüyor.özellikle 2-3 haftadır iyice seyrekleşti( birkaç gün sarımsak sürdüm iyi geliyormuş diye okudum internette.ama düzenli sürmediğim için bi sonuç alamadım.sizce ne yapmam gerek, sarımsak işe yararmı düzenli kullansam? Bir de kaşlarımın altındaki deri soyuluyor kaşınıyorum hep.kaşıdıkça yoluyorum, daha da çok dökülüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?