Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar kaşlarımın alınan yerlerinden bazı teller aşağıya doğru uzuyor mümkün değil yukarı düzeltemiyorum gittikçe de artıyo sanki yaa nasıl düzelcek bunlar çok çirkin görünüyorlar hayır kalınlaştırmak istiyorum bunlar yüzünden yapamıyorum da
arkadaşlar kaşlarımın alınan yerlerinden bazı teller aşağıya doğru uzuyor mümkün değil yukarı düzeltemiyorum gittikçe de artıyo sanki yaa nasıl düzelcek bunlar çok çirkin görünüyorlar hayır kalınlaştırmak istiyorum bunlar yüzünden yapamıyorum da
benim kaşlarımda öyle ve gerçekten çok sinir bozucu badem yagı kullanmıstım bir dönem badem yagından sonra aşagı dogru uzamaya başladı yöntem bulamadım bende şekıl vermek ıcın alıyorum bıraz yıne aşagı dogru cıkıyor sanırım kası tamamen ınceltıp uzatmak lazım ama yıne asagı dogru cıkması kacınılmaz olblr napmalıyız blmıorm bılen varsa söylesın
ya ben o kısımları cımbızla çekiyorum ama yine aynı şekilde çıkıyolar azcık kalınlaşsınlar istiyorum ama bunlar yüzünden çok saçma görünüyo zaten sık değil kaşlarım