• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kaslarida boyuyormusunuz ?

Sacinizi boyadiginiz boya ilemi ve ne kadar bekletiyorsunuz
Bende sacimi boyayacagim kaslarimi bi ton kırmak istiyorum ama ilk defa yapacagim icin tecrubelerinize ihtiyacim var.

en fazla 5 dk tutuyorum cnm ben.nedense bnm saçım kaşım hemen boyanın rengini alıyor.

bnm saçlarm balköpüğü ama kaşlarm ince ve açk renk olduğundan hiç boyama ihtiyacı hissetmedm açkçası.Yani açık renk ve ince kaşlarınız varsa bence boyamayın.

boyadığım renkte abes duracağını düşünürsem kullandıgım boya ile biraz rengini kırarım en son garnier 110 boyamıştım kaşlarımada sürdüm 3-4 dkka bekletip sildim rengi azıcık kırdım hoş oldu dökülme vs. olmadı

boyanmış kaşlar çok yapay görünüyor ama arkadaşlar..siz kaş boyama ve yakıştırma işinde başarılı olduysanız maşallah diyeyim..Örneğin esmer bir arkadaşımız saçlarını sarıya boyayıp ardından da kaşlarını da sarıya boyadı mı garip ve itici görünüyor...Kaş boyama işleminde başarılı olan arkadaşlar saçlarını ve kaşlarını çekip (foto ) koyabilirler mi ? fikir edinmiş oluruz...:)

Back