• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaşları lazerle aldırdığımızda beyne zarar veriyormu?

Hasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
26
9
1
43
Kaşlarımı lazerle toparlattırmayı dūşünüyorum ama tavsiye etmiyorlar bryin hücrelerine zarar veriyormuş.sizin düşünceniz ne?tavsiye edermisiniz?Bi tavsiyeniz varmì

Benim bikdigim göz cevresine lazer uygulanmıyor. Beyin degil gözlere. Temas olduğu için. Her lazer merkezi de bunu yazar sitesinde. İğneli işe yarıyor mu onu bilmiyorum

Kaşlarımı lazerle toparlattırmayı dūşünüyorum ama tavsiye etmiyorlar bryin hücrelerine zarar veriyormuş.sizin düşünceniz ne?tavsiye edermisiniz?Bi tavsiyeniz varmì
Evet veriyor. Özellikle zeka geriliğifmşlsfnsdfk :D

Olur mu öyle şey canım ya. Arada beynine kadar kaç katman var. Hem lazer denilen olay radyoaktif bir madde değil. Üstüste bindirilmiş güçlü ışık demetleri.

Göz cevresıne lazer uygulamazlar ki
Doğru değil

lisedeyken benm bir hocam yaptırmıştı ama şu yönden bakarsanız hep aynı ifade. yani bazen kalın kaş güzel gidiyor insana bazen ince ama bir kez yaptırınca hep aynı model

Lazer sadece göze gelmemeli. Bunun içinde işlem sırasında özel lazer gözlükleri kullanılır. Göz çevresine yani yanak, Kaş gibi bölgelere uygularken gözlük ile zor olduğundan solaryumda takılan gözlükler gibi küçük kurşun plaklar kullanılır.Veya ıslak beyaz pamuk kapatılır göze.
Kaşta lazer biraz sıkıntılıdır çünkü lazer başlığı bir dolmakalem büyüklüğünde olduğundan ince şekilde çalışılamaz ve istenilen şekil tam olarak verilemez.
Beyine etki etmesi ise asla söz konusu değil.

Back